Van olyan gyógyszer ami az alábbiak közül mindegyiket enyhítené?: szorongás, pánikbetegség, szociális fóbia, depresszió
Szia kedves Kérdező!
Gondoltam leírom neked a helyzetedhez kapcsolódó közvetett tapasztalataim, hátha segítségedre lesz.
Tehát amikor a barátommal megismerkedtem pár hónapja szedte a felírt szereket. 3 éve voltunk együtt amikor elkezdte csökkenteni, mert el akarta hagyni (nem tudom az orvosa miért hagyta ilyen soká szedni, tudtommal fél évig ajánlatos). A problémái hasonlóak voltak és gyors megoldást akart, segített is neki, de egy idő után érzed, hogy már nem akarsz függeni. Tehát csökkentette majd letette. Sok sok sok elvonási tünete volt, rosszabbak mint ami miatt elkezdte, erről szólnának az orvosok... Na de már lassan semmi elvonási tünet, de a problémák visszajöttek, amiket el akart a gyógyszerrel fedni. Elkezdett pszichológushoz járni, önismeret stb. Gyógyul, rohamosan.
Szerintem érdemes előbb szembe nézni a helyzettel és nem burkolni a tüneteket. Sok sikert és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!