Mivel lehet enyhíteni a szorongást?
Hát kedves 2-es válaszoló, nem tudom, hogy ezt komolyan írtad neki, de ha te ezeket csinálod, akkor nálad fejben nagy gondok vannak. Milyen társaságot szokjon egy buszon?:D
Úgy írsz róla mintha a busz, egy olyan közösségi hely lenne ahová ugyan azok az arcok járnak nap mint nap és bárkivel lehetne beszélni. Viccnek jó esetleg.
A buszokra utazni jarnak az emberek és ha egy olyan melléjük ül mint te vagy, olyankor szoktak inkább felállni vagy berakni a headsetet.
De hogy valamit érdemben is válaszoljak a kérdezőnek: sportolj amennyit csak tudsz, menj el a haverjaiddal ide oda (légyszi ne buszozzatok), tereld el a figyelmed a sz@rságokról, filmezz, sorozatozz, zenézz, kerüld a negatív híreket és ne járjon fölöslegesen az agyad a negatív dolgokon, ha ezt veszed észre tereld el a figyelmed bármivel. Sok sikert, ja és a legfontosabb, ne hallgass életszerűtlen tanácsaira, és ha szabadidőd van véletlen se egy szakadt buszon töltsd el azt
Attól függ milyen a szorongás. Ha elég kemény akkor nem biztos , hogx elég csak az , hogy ki mozdul es sportol! Nagyban segít az is én nem mondom , hogy nem!!!! De ha erős a szorongás akkor más is kell… nekem legalábbis kellett. Nem volt elég az, hogy el mentem emberek közé edzeni, mert konkrétan ki sem akartam menni a házból.
Pszichológus / kineziológus nagyon sokat tud segíteni, amennyiben jó szakembert fogsz ki. Meg persze , ha van rá az embernek pénze. Nekem volt olyan időszak , hogy mind a kettőhöz jártam. Olvastam , Louis L. Hay-t hallgattam. Engem meg nyugtatott! Plusz vitaminok.
És az idő…. Ahogy telt úgy jöttem ki belőle szépen fokozatosan ezek segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!