Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elszólás lehetett a részéről, hogy "most szerelmes vagyok beléd"? Azaz hogy nem tervez velem?
Amikor beszélni akartam volna erről, hogy mit jelent ez a most, mi a célja velem, holnap már elhagy, vagy hogy értsem, a reakciói, dumái:
Nem akar elhagyni holnap, nagyon szeret, higyjem már el, 10 perc múlva, 1 óra múlva is szeret, holnap is, volt már benne sírás is mert kiborult, (nem egy kis beszélgetés volt), gyakorta elkezdett támadni, hogy nekem van pasikkal tele a telefonom, féltékenységében dühös is lett.
Szóval kiborulás volt: egyszer sír, hogy higyjem el, hogy szeret miért támadom én azzal hogy nem, vagy elhagy, miért nem bízom benne, másszor dühöngés féltékenység miatt.
Az egeszből az lett amiért ki van borulva hogy én biztosítom őt arrol hogy nem csalom meg, nincs más, vígasztaltam folyamat hogy próbálok bízni abban hogy szeret, azaz ne sírjon már, meg pláne ne dühöngjön, hanem inkább aludjunk.
Magyarán NEM kaptam választ!!!
Gyakorta féltékeny és fenyeget elhagyással, semmiféle biztonságérzetem nincs, semmiféle olyat nem mond hogy hosszu távra tervezne velem!!
Minden nap attol rettegek, hogy pl pár évig(hónapig) elvan velem aztán kidob és ez a terve.
Nem beszél eljegyzésről vagy bármi. Csak ha néha olyanja van mikor jókedvű, akkor énekel valamit, hogy mi örökké együtt leszünk.
(Ő 38 éves, nálam vagyunk, naponta együtt, 1 éves kapcsolat)
Most kezdjem el "leépíteni"?
Nagy kötődést alakít bennem ki ami engem nagyon zavar. Pl a folyamatos együtt alvások, az illata stb, szakítás után egy rakat minden hiányozna, azazén nem szeretnék ilyen jellegű kötődést akkor (azaz ne legyunk egyutt naponta, ne kapjak napi ölelést stb), ha ő majd el akar hagyni, de szinte kötelez a napi együttlétekre.
Szakítással hatalmasat sérülnék már így is. Annyira "beletelepszik" az életembe.
Mai nap is a sírás ment, hogy en attol tartok, el akar hagyni de ő meg sírva mondta nem akar elhagyni, és megint a telefonommal jött, hogy tele van pasikkal.
Nem tudom mit csináljak.
És mit jelentsen ez hogy MOST szerelmes belém??
(Meg ezek a sírások is lehetnek drogelvonásik is vagy nem tudom, több fél éve nem csinál semmit pedig, de hol ő bőg hol én, nem lehet így komolyan higgadtan beszélni sem)
Meg olyen alszólàsok hogy nem akar menni a haverokhoz mert neki nem kell más csak en.
Kérdeztem hol is van itt az összefüggés? Neki ha haverokhoz megy azt jelenti hogy más kellene neki?
"nálam vagyunk, naponta együtt"
Te hívtad magadhoz?
Ha egyikteknek sem jó így, nagyon hamar meg fog ez oldódni.
Nem én hívtam magamhoz. "Kikövetelte" ez a kapcsolat elején volt, amikor nem akartam felhozni.
Olyasmik rémlenek vissza körvonalakban hogybolyanokat mondott, vele nem fogok játszani szórakozni, hogy nem jöhet fel, mert ki tudja akkor, kivel élek, valójában, vagy ki van nálam. Kb így alakult ki az, hogy jóformán nálam van állandóan.
1# bennem is inkább red flagokat ébreszt csak.
Mai nao is csak azt mantrázza csak, nem akar elhagyni.
(Persze mostanában nem is, ezt tudtam eddig is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!