Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerintetek vissza fog még sírni?

Figyelt kérdés

Tegnap elhagyott a barátom. Egyszerűen úgy érzem, hogy az egész világ megszűnt számomra létezni. Nem látom értelmét semminek sem. Vele annyi minden szép és jót átéltem. Nézem a képeinket és öt percenként síró görcsöt kapok. Nem tudom mit kezdjek magammal. Annyira fáj megőrülök. Ő volt az a szerelmem amelyik mellett az összes többi jelentéktelenné vált.

Lett volna júniusban egy fesztivál amire kaptam tőle jegyet. Írtam neki, hogy ha szeretné visszaadom szívesen. Erre azt válaszolta, hogy az az enyém és, hogy legyünk jóban, menjünk el együtt.

2022. márc. 3. 19:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egy héttel ezelőtt még imádott,szeretett... lehetséges, hogy a különböző tudat módosító szerek zavarták össze az elméjét?
2022. márc. 5. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ha így van, akkor meg örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Miért pazarolnád a drága idődet egy drogosra?
2022. márc. 6. 07:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hàt figyelj de a szeret imad az nem mulik el ilyen hamar .Ha nem volt konfliktus akkor lehet hogy a drog zavarja össze az elmèjèt. Sztem mond meg neki vagy el megy elvonòra vagy viszlàt .Depends ezt te tudod de annak sincs èrtelme hogy egyik nap szeret imad masik nap meg kidob .Tell mèssz tönkre .
2022. márc. 6. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
de ezt te tudod*
2022. márc. 6. 22:18
 15/17 A kérdező kommentje:

Én sem értem, hogy lehet ez...a szeretet nem múlik el egyik napról a másikra.

Szerintem a drogok hatása is befolyásolta őt ebben

2022. márc. 6. 23:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ez nálam súlyosbító tényező lenne. Nem tudom, milyen terveid voltak az exeddel, de családalapításba, netán közös ingatlan vásárlásába biztosan nem szabad egy drogossal belevágni. Ez egy rózsaszínködös, biztosan nagyon szép, de sehová sem vezető szerelem volt. Legyél hálás a szép percekért, és lépj tovább.
2022. márc. 7. 05:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát azért akkor se írnám le ha használ valamit, néha ezek az emberek, ha kitudnak jönni belőle "megtérnek" akkor én úgy vettem észre tudnak illemtudóak is lenni. Annyi,hogy amíg nyomja addig az tényleg nem jó.

Én is használtam, de tudtam hogy egy normális kapcsolatot csak úgy lehet építeni (és saját magadat is) ha nem használsz ilyeneket.

2022. márc. 7. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!