Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek vissza fog még sírni?
Tegnap elhagyott a barátom. Egyszerűen úgy érzem, hogy az egész világ megszűnt számomra létezni. Nem látom értelmét semminek sem. Vele annyi minden szép és jót átéltem. Nézem a képeinket és öt percenként síró görcsöt kapok. Nem tudom mit kezdjek magammal. Annyira fáj megőrülök. Ő volt az a szerelmem amelyik mellett az összes többi jelentéktelenné vált.
Lett volna júniusban egy fesztivál amire kaptam tőle jegyet. Írtam neki, hogy ha szeretné visszaadom szívesen. Erre azt válaszolta, hogy az az enyém és, hogy legyünk jóban, menjünk el együtt.
Én sem értem, hogy lehet ez...a szeretet nem múlik el egyik napról a másikra.
Szerintem a drogok hatása is befolyásolta őt ebben
Hát azért akkor se írnám le ha használ valamit, néha ezek az emberek, ha kitudnak jönni belőle "megtérnek" akkor én úgy vettem észre tudnak illemtudóak is lenni. Annyi,hogy amíg nyomja addig az tényleg nem jó.
Én is használtam, de tudtam hogy egy normális kapcsolatot csak úgy lehet építeni (és saját magadat is) ha nem használsz ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!