Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek vissza fog még sírni?
Tegnap elhagyott a barátom. Egyszerűen úgy érzem, hogy az egész világ megszűnt számomra létezni. Nem látom értelmét semminek sem. Vele annyi minden szép és jót átéltem. Nézem a képeinket és öt percenként síró görcsöt kapok. Nem tudom mit kezdjek magammal. Annyira fáj megőrülök. Ő volt az a szerelmem amelyik mellett az összes többi jelentéktelenné vált.
Lett volna júniusban egy fesztivál amire kaptam tőle jegyet. Írtam neki, hogy ha szeretné visszaadom szívesen. Erre azt válaszolta, hogy az az enyém és, hogy legyünk jóban, menjünk el együtt.
Imádom az ilyen szakításokat...
Tényleg az a baj,hogy ezt jelenleg csak ti tudjátok miért lett vége.
Részben jó dolog, én úgy gondolom (ha békésen váltok el) az hogy még beszéltek és elmentek egy-két helyre ahova menni kell vagy hasonló. Hiszen Egymás legjobb bizalmasai voltatok, szerettétek egymást stb. Én nem értem azokat a párokat akik békés szakítás után tiltás és törlés meg pocskondia megy... Gondolj bele. Hiszen szeretitek egymást legalább mint ember.. Másrészt meg ez is tipikus olyan, hogy igazából lehet ő se gondolta ezt át rendesen és még egy ideig jó vagy neki támasznak amíg lenem cseng benne.. Vagy lehet még kavarodik benne is hogy milegyen.. Ez annyira sok minden lehet hogy hihetetlen. Ekkora a legrosszabb annak akivel szakítanak,hiszen agyalsz és nem tudom mivan. Ha így marad, ne aggodj szeirntem itt sokan, többek között én is olyan voltam az első nagy szerelemnél,hogy azt gonodoltam vége az életemnek stb. Ez egy állapot, idővel pszichesen elkezdesz gátakat és védelmeket felépíteni saját magadnak, tudat alatt vagy tudatosan már nem akarod hogy fájjon merta fájdalom rossz.. Ezért egyre inkább jobban fogod tudni kezelni, még ha ez most olyan hihetetlen is. Igen lehet vár rád most pár rossz hónap és talán sose lesz már ugyan olyan, de fogd fel ugy,hogy megkell tanulnod egyedül is boldognak lenned. Ha ez sikerül, esküszöm neked abban a pillanatban az élet eléd tár egy új lehetőséget! Adnod is kell, hogy kapj!!!
Sok erőt kívánok neked, nyugodtan írhatsz,ha szeretnél kicsit panaszkodni vagy akarmi hiszen ez emberi, legjobb ,ha kiadod magadból akarkinek!
Drága 5.!
Köszönöm, nagyon aranyos vagy.
Én eladnám a jegyet, az fix.
Persze, legyetek jóban, mikor kb. belehalsz a fájdalomba.
#10:
Ezeket én sem szoktam érteni, mikor a szakító fél így fokhegyről odalöki, hogy legyetek barátok, önmagát rendkívül kegyes és jószívű színben feltüntetve - hiszen láthatóan annyira mégsem viseli meg, ha ilyet mond, mikor a másik kb a taknyán-nyálán csúszik végig a pokolban a fájdalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!