Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után elhord mindennek?
3 éve nem vagyunk együtt volt barátnőmmel...
De mai napig csak a rosszat meséli rólam(hazugságokat)..új pasijainak stb mindenkinek
Ez alatt a 3 év alatt újra megpróbáltuk de nem ment most másodjára én szakítottam...
Miért meselhet rólam ...mai napig?
Nem volt semmi...felrekuras..
O hagyott el, szünetet kert...majd nem jött vissza és kiderült, hogy lett új párja (akit 1evig titkolt mert állítólag engem szeretett)
Majd kibekultunk..O ellenorigtetett engem de amikor én akartam 1x őt..kiakadt..és rájöttem valoszinűleg beszélget mással ..stb stb.. ennek ellenére se mutatta meg a telefonját csak pár órával később akarta.(gondolom kitorolt mindent) és ekkor én szakitottam
(Hozzáteszem mind a két szakítás után. Csak szidott)
1esnek.
Ha védekező mehanizmus az akkor azt jelenti,hogy mélyen belül meg szeret ?
Nem az 1es vagyok, de válaszolok én helyette is.
Nem. Ha megcsalt, meg előtte elhagyott másért.. Akkor nem szeret és nem is szeretett igazán.
Saját magát védi ezzel, hogy rólad hazudozik, mert nem képes bevallani az igazat, hogy ő rontotta el, és hogy milyen ocsmányúl viselkedett. Ezért inkább besároz téged hazugságokkal, hogy ne őt nézzék le.
4es
Köszönöm szépen a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!