Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire káros, ha valaki ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire káros, ha valaki ezt csinálja szakítás után?

Figyelt kérdés
Ha valaki szakítás után egyből felmegy tinderre. Nem azért, hogy más karjába rohanjon, pusztán azért, mert talán egy kicsit enyhít a magányon és az elveszettség érzésen az, ha látja, hogy mennyi ember van, mennyi lehetőség. És ez ad egy olyan reményt, hogy a jövőben talán találhat majd egy olyan személyt, akit akár csak fele annyira is, de tud szeretni, mint akit elvesztett.
2022. márc. 2. 17:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#8: edzek, és amikor tindereztem, akkor napi 5-10 matchem volt

Az a baj, hogy nem tudtok elvonatkoztatni a tinder iránti gyűlöletetektől

2022. márc. 2. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Már ne haragudj, de megosztottam veled a saját tapasztalatomat, erre lepontozol:D Azt nem értem, hogy ha ennyire bízol a tinder sikerességében, akkor miért nem regisztrálsz, miért idegenektől vársz megerősítést? Hány éves vagy, 14? Vannak gondok.
2022. márc. 2. 18:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyrészt én senkit nem pontoztam le, másrészt ez egy hipotetikus kérdés.
2022. márc. 2. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!