Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Összejöttem 1 sráccal, együtt voltunk mindenhogy. Egy ideig minden jó volt, még mikor azt hitte hogy alszok akkor is olyanokat mondott hogy mennyire szeret meg úgy érzi én vagyok élete szerelme (tudom eléggé nyálas de imádtam) hétfő reggel még minden rendben volt este meg facebookon szakitott mondván, h egyedül akar lenni, tegnap meg már azt mondta, h az egyetemre akar koncentrálni és emiatt megvonja magától a tőlem kapott boldogságot és fogadjam el azt hogy vége, pedig megbeszéltünk még mikor összejöttünk, h ezt megértem majd ha nem foglalkozik velem ennyit, írta hogy ez fáj neki is de mégis muszáj így lennie.viszont tartani akarja velem a kapcsolatot és tudni szeretné mi van velem. De nekem ez a része nem megy mert teljesen magamba zuhantam..2022. febr. 12. 11:56
1/1 anonim válasza:
Van mád nője es talonban tart. Pasizz nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!