Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után érezted már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után érezted már úgy, hogy többé nem találsz hasonlót?

Figyelt kérdés

Tudom ez ilyen hülye dolog, mert mindig van jobb, de egyszerűen elképzelni nem tudom hogy bárki mégcsak megközelítse is az exem. Az előzőnél is ezt hittem, és láss csodát, de ez sem működött, innen már tényleg nem tudom hova lehetne ezt tetézni. Én vagyok ilyen bolond, vagy más is hasonlóakat szokott gondolni?

Ez kicsit olyan, ha reálisan gondolkodok, mint a számítógépes játékok 30 éve, hogy arra a pixeles katyvaszra képesek voltak emberek azt mondani, hogy ennél jobb grafika sose lesz. Aztán eltelt 10 év, és "na most, ez már tényleg a legvége!", eltelt még 10 év, ugyan ez az állítás, és újabb 10 év után ahol most tartunk most is elképzelni nem tudják emberek hova lehetne még ennél?! is tovább fejlődni...

A lényeg az, hogy úgy érzem olyan finnyás vagyok, hogy kész csoda, hogy egy lány megtudott felelni nekem (és én is neki ami szintén nagy szó) tulajdonságokban, és attól félek hogy ha még jobban ráfekszek a szűrőkre már tényleg 0%-ra szűkül a kör... lejjebb adni meg nem szeretném, akkor inkább egyedül maradok :/

2022. febr. 27. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, éreztem, és végül mindig találtam jobbat.
2022. febr. 27. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Minden szakításomnál úgy éreztem, ennél csak jobbat találhatok. Végül össze is jött:) Nos igen. Nem igazán voltam boldog egy korábbi kapcsolatomban sem. Ahol valamennyire igen, ott is csak az elején.
2022. febr. 27. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem gondolkodtam ezeken, ha már rossz volt a kapcsolat elengedtem és kész.
2022. febr. 27. 22:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen.ezert nem szakitok.

Nagyon nehezen találok olyat akivel tudnék lenni plane olyat aki ebnol viszonoz is

2022. febr. 27. 22:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem. Rengeteg érdekes embert ismerek. Ilyen élménye azoknak szokott lenni, akiknek teljesen rászűkül a tudatuk egy emberre és nem hajlandóak a külvilágot észrevenni.

Szó se róla, meggyászolom a kapcsolatot, de gond nélkül haladok utána az utamon.

2022. febr. 27. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is így érzem, csak én lány vagyok. Jelenleg ott tartok, hogy fogalmam sincs ki tudna megfelelni nekem és megütni a mércét, mert annyira sok már a… nem is elvárás, de a szempont talán. És túl kevesen jönnek be, leginkább senki
2022. febr. 27. 22:41
 7/11 anonim válasza:
Minden egyes szakítás után azt éreztem (most is). Mindig találtam újat, aki nem hiszem, hogy jobb volt, csak akkor tűnt úgy, hogy az. Most viszont már azt érzem, hogy elegem van és nem kell senki. :)
2022. febr. 28. 05:19
 8/11 anonim ***** válasza:

"Szakítás után érezted már úgy, hogy többé nem találsz hasonlót?"

Hajajjj...Nem csak éreztem, de reméltem is, hogy nem találok haaonlót!!! 😁😅

2022. febr. 28. 06:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is a legutóbbi szakításom után mindenkiben őt kerestem, nagyon keserves volt, mert azt hittem, hogy ő a világ legtökéletesebb embere, akinél nincsen jobb. Aztán kiderült, hogy de.. Sok embert kellett ugyan visszautasítanom, de megtaláltam azt, aki sokkal tökéletesebb az exemnél. És azóta is együtt vagyunk és boldogok vagyunk. Te is meg fogod találni azt, akit tökéletesebbnek látsz az exednél.
2022. febr. 28. 07:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen

Aztán egy év múlva jött egy sokkal jobb

2022. febr. 28. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!