Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után érezted már úgy, hogy többé nem találsz hasonlót?
Tudom ez ilyen hülye dolog, mert mindig van jobb, de egyszerűen elképzelni nem tudom hogy bárki mégcsak megközelítse is az exem. Az előzőnél is ezt hittem, és láss csodát, de ez sem működött, innen már tényleg nem tudom hova lehetne ezt tetézni. Én vagyok ilyen bolond, vagy más is hasonlóakat szokott gondolni?
Ez kicsit olyan, ha reálisan gondolkodok, mint a számítógépes játékok 30 éve, hogy arra a pixeles katyvaszra képesek voltak emberek azt mondani, hogy ennél jobb grafika sose lesz. Aztán eltelt 10 év, és "na most, ez már tényleg a legvége!", eltelt még 10 év, ugyan ez az állítás, és újabb 10 év után ahol most tartunk most is elképzelni nem tudják emberek hova lehetne még ennél?! is tovább fejlődni...
A lényeg az, hogy úgy érzem olyan finnyás vagyok, hogy kész csoda, hogy egy lány megtudott felelni nekem (és én is neki ami szintén nagy szó) tulajdonságokban, és attól félek hogy ha még jobban ráfekszek a szűrőkre már tényleg 0%-ra szűkül a kör... lejjebb adni meg nem szeretném, akkor inkább egyedül maradok :/
Igen.ezert nem szakitok.
Nagyon nehezen találok olyat akivel tudnék lenni plane olyat aki ebnol viszonoz is
Nem. Rengeteg érdekes embert ismerek. Ilyen élménye azoknak szokott lenni, akiknek teljesen rászűkül a tudatuk egy emberre és nem hajlandóak a külvilágot észrevenni.
Szó se róla, meggyászolom a kapcsolatot, de gond nélkül haladok utána az utamon.
"Szakítás után érezted már úgy, hogy többé nem találsz hasonlót?"
Hajajjj...Nem csak éreztem, de reméltem is, hogy nem találok haaonlót!!! 😁😅
Igen
Aztán egy év múlva jött egy sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!