Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szerezzem vissza az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sweetkairy kérdése:

Hogyan szerezzem vissza az exem?

Figyelt kérdés

Ő volt az első barátom. Másfél évig együtt is voltunk, de a kapcsolat vége felé egyre többet kezdtünk el veszekedni, miattam. Túlreagáltam mindent, nem hagytam élni, nem bíztam meg benne, pedig meg kellett volna. Féltettem mert szeretem. Az egész világom körülötte forog, sosem voltam még ennyire szerelmes. Elmondása szerint ő is ugyanígy érzett, de egyre többet járt el bulizni, egyre többet hanyagolt, majd az elmúlt pár hónapban sokat mondta, hogy kapcsolatot sem akar.

Kijelentette, hogy szakítani akar. Magára szeretne koncentrálni mert ameddig velem volt addig csak rám figyelt. Azt mondta, hogy ameddig benne vagyok az életében ő nem tudna túllépni rajtam és újra kezdeni. Szakítás után nem is beszéltünk egy ideig, de utána szánalmas módon térden csúszva mentem vissza hozzá, könyörögve, hogy kezdjük újra még egyszer. Felnyílt a szemem, jobban látom a világot és teljes szívemből úgy érzem, hogy ebből sokkal több lehetne a jövőben.

Mondta, hogy nem akar senkivel kapcsolatot és, hogy tőlem békében akart elválni. Az elmúlt egy hétben elkezdtünk beszélni megint ilyen alap dolgokról. Egymás napja felől érdeklődtünk, ilyenek, de én egyszerűen nem tudom elengedni. Nagyon sok hülyeségem elviselte és nagyon sokáig kitartott mellettem.. Leírhatatlanul hiányzik és bármit megtennék azért, hogy bebizonyítsam, ez már csak jobb lenne. Kértem tőle már esélyeket, de nem akart adni mert fél, hogy nem lenne jobb, meg ugye ő "magára akar koncentrálni".

Nem tudom mi tévő legyek, a válaszokat pedig előre is köszönöm!

18/L

2022. febr. 27. 15:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
erről szól ez a "tinédzserkori" szerelmi élet. Majd 20+ ban ez a sok kusza dolog helyre rázódik, és tudni fogod mit akarsz, és a másik is tudni fogja. Butaság ragaszkodni ahhoz, ami nem működik. Én minden szakítás után azt hittem sose találok jobbat, vagy hasonlót, de végül csak nem így lett szerencsére :) Persze nehéz elfogadni, hogy vége, és próbálunk ragaszkodni a dolgokhoz, de ilyenkor érdemes keresni rendes indokokat hogy miért nincs értelme, és így legalább már csak a gyógyulási időt kell végigvergődni, ami akár hónapok is lehetnek, sajnos, de ezért vagyunk emberek, és nem állatok, mert vannak ilyesfajta érzelmeink.
2022. febr. 27. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!