Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza a barátnőm?
Figyelt kérdés
Sziasztiok ! Egy hónappal ezőtt megismerkedtem egy nálam 4 evvel fiatalabb lannyal a neten(facen)mikor ráirtam nagyon jol elbeszelgettunk majd kesobb tanacsot kert tolem hogy a mostani baratjaval van egy kis baj es hogy segitsek neki utana par napig nem irt mert depis volt szakitott vele utana velem beszelt vegig 1 het mulva azt mondta nagyon megszeretett engem rendes vagyok humoros tetszek a kepeim alapjan neki majd par nap mulva azt mondta hogy szerelmes lett belem utana 3 hetig egyutt voltunk ment beszelgetes majd megdumaltunk jovohetre a talit talakoztunk meglatott megolelt setaltunk beszelgettunk lattam kicsit zavarba van majd mikor haza kisertem megolelt megint aztan en megpusziltam. Aztán hazament beszeltunk normalisan mint eddig kuldte a sziveket minden utana azt mondta megy aludni egy kicsit 1 ora es ir aztan kitett a napjaba egy depis kepet rairtam hogy nincs valami baj? Azt mondta nincs majd kesobb mondta hogy de hangulatingadozasa van meg hogy sok rajta a felelosseg otthon neki kell csinalni sok mindent es igy nem mehet tovabb aztan irt egy bucsuszoveget es letiltott. Tudni kell a lany elegge depis tipusu. Elvileg a szulei eleg szigoruak vele. A kerdesem az hogy szerintetek mi lehetett a baj ? Nekem van egy olyan erzesem hogy a szulei meglathattak minket az utcan es eltiltották tolem. Az hogy nagy rajta a felelosseg nem veszem be a masik baratjaval mégis birta 2 evig.(távkapcsolat) Legyszi segitsetek szerintetek mi lehetett a gond?2021. aug. 7. 13:02
1/20 anonim válasza:
Fuuuuuu, a hatodik vessző nélküli sornál nem bírtam tovább olvasni, ne haragudj. :D
2/20 anonim válasza:
Ha valaki már első ránèzèsre is ilyen problèmás, azt jobb elkerülni.
3/20 A kérdező kommentje:
Elso: bocsi csak nagyon ideges vagyok most erted elso talalkozas tok jol sikerul es az nap este szakit
2021. aug. 7. 13:12
4/20 anonim válasza:
Most mitől vagy olyan ideges? Nem is volt a barátnőd, 1x találkoztatok csak.
Vagy szórakozott veled, vagy annyira problèmás, hogy nem èrdemes foglalkozni vele.
5/20 FoxtrotLidérc válasza:
Menjen az ilyen a gyászba akkor. Ha már az elején képtelen őszintének lenni, akkor az sajnos annyit is ért... Ez a hozzáállás így vállalhatatlan.
6/20 A kérdező kommentje:
Negyes: jo tudom, de mar tudod megszoktam minden nap 0-24 be vele beszeltem,es nah most hianyzik es a tali is jol sikerult es az idegesit hogy nem tudom mi volt a pontosan a problema. Szóhoz se hagyott jutni csak letiltott.
2021. aug. 7. 13:48
7/20 FoxtrotLidérc válasza:
Kérdező: Egy okkal több, hogy keress magadnak egy normális lányt. :))) Hidd el: Hamar találni fogsz.
8/20 anonim válasza:
Lèpj tovább. Ennyire nem kellett függni a netes kapcsolatoktól.
9/20 A kérdező kommentje:
A szulei nem nagyon szerettek amugy ha baratja van. Nagyon féltették őt.Meg azt mondta azert is szakit, mert nincs ido a kapcsolatunkra neki de arra volt ideje hogy 3 heten keresztul egesz nap a telefon elott beszeljen velem.A talalkozast is ő akarta annyira.
2021. aug. 7. 14:08
10/20 A kérdező kommentje:
Nah mind1 és szerintetek ha esetleg ujra megkeresne, hogy meggondolta magat folytatni szeretne velem akkor belegyezek vagy ne?
2021. aug. 7. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!