Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szerezzem vissza a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztiok ! Egy hónappal ezőtt megismerkedtem egy nálam 4 evvel fiatalabb lannyal a neten(facen)mikor ráirtam nagyon jol elbeszelgettunk majd kesobb tanacsot kert tolem hogy a mostani baratjaval van egy kis baj es hogy segitsek neki utana par napig nem irt mert depis volt szakitott vele utana velem beszelt vegig 1 het mulva azt mondta nagyon megszeretett engem rendes vagyok humoros tetszek a kepeim alapjan neki majd par nap mulva azt mondta hogy szerelmes lett belem utana 3 hetig egyutt voltunk ment beszelgetes majd megdumaltunk jovohetre a talit talakoztunk meglatott megolelt setaltunk beszelgettunk lattam kicsit zavarba van majd mikor haza kisertem megolelt megint aztan en megpusziltam. Aztán hazament beszeltunk normalisan mint eddig kuldte a sziveket minden utana azt mondta megy aludni egy kicsit 1 ora es ir aztan kitett a napjaba egy depis kepet rairtam hogy nincs valami baj? Azt mondta nincs majd kesobb mondta hogy de hangulatingadozasa van meg hogy sok rajta a felelosseg otthon neki kell csinalni sok mindent es igy nem mehet tovabb aztan irt egy bucsuszoveget es letiltott. Tudni kell a lany elegge depis tipusu. Elvileg a szulei eleg szigoruak vele. A kerdesem az hogy szerintetek mi lehetett a baj ? Nekem van egy olyan erzesem hogy a szulei meglathattak minket az utcan es eltiltották tolem. Az hogy nagy rajta a felelosseg nem veszem be a masik baratjaval mégis birta 2 evig.(távkapcsolat) Legyszi segitsetek szerintetek mi lehetett a gond?
2021. aug. 7. 13:02
1 2
 11/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező: Objektíven nézve a magam részéről nem - nem biztos, hogy a későbbiekben BÁRMI változna, közös hitellel, gyerekkel, lakással válni/szakítani meg... Nem kívánom az ellenségeimnek sem. Szubjektíven nézve NAGYON LEGFELJEBB akkor kapna esélyt, ha elfogadható, valid magyarázatot tud adni erre a gyerekes viselkedésre. Akkor is az lenne a zárómondat: "Rendben van, XY-ka. Nyertél magadnak némi időt - ez alkalommal. Tudd: Az életem nem átjáróház. Több esély nincsen." Ez az a mondat, ahol az ilyen lányok valódi szándéka kibukik. Ha kiborul, és elmenekül, akkor elkerültél egy közkatasztrófát. Ha nem, akkor a szándékai komolynak tűnnek. Akkor megreszkíroznám az újabb esélyt. De ha eljátssza legközelebb is, akkor következetesen vége van. Elvágólag. (Még egy esély esetén: Hosszú időnek kell eltelnie, hogy VELE és ne TŐLE FÜGGETLENÜL tervezzek - bár ahol nincsen meg alapból a bizalom, ott aligha van miről beszélni... A nagy kérdés az esetedben: TUDHAT-E ANNYIT ADNI NEKED, hogy adott feltételek mellett is megérje neked?)
2021. aug. 7. 14:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon koszonom a valaszod ! És szerintetek az hogy lehetett hogy a masik sraccal ket evig birta tavkapcsolatban ? Ugyhogy a srac sokszor egy hetig nem irt neki semmit nem kereste. Ő meg ott depizett hogy jajj nem foglalkozik vele stb.Kéne neki egy olyan srac aki szereti őt igazan stb.Erre jottem itt lett volna az a srac es erre...
2021. aug. 7. 14:52
 13/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Nincs mit! :))) Ki tudja...? Lehet most telt fel a hócipője a távkapcsolatosdival (élőben találkozni meg gyáva). Lehet, hogy aziránt vágyakozik, aki elérhetetlen. Lehet ezt szokta meg... Ezer meg egy oka lehet. Sajnos/szerencsére nem tudok az ő agyával gondolkozni, további feltételezésekbe meg inkább nem szeretnék bocsátkozni. :)))

Plusz. Azt se felejtsük el, hogy most lépett ki egy párkapcsolatból. Neki is frissek lehetnek a sebek - de akkor meg b*ssz*meg a lógó nyelvű kutyuska, nem hülyítjük a másikat mert etikátlan.

2021. aug. 7. 15:02
 14/20 A kérdező kommentje:

Egy ismerosom mondta hogy eddig az osszes baratjaval ő szakitott. Most lesz majd a varosba ahol lakunk par het mulva majd koncertek oda is hivott még mikor elobe taliztunk es mondta, hogy majd velem akar ott lenni a koncerten.

Kivancsi leszek hogy egyedul jelenik meg majd vagy lesz mar addigra uj baratja.(akit mar elore sajnalok mert valoszinu arra a sorsra jut mint en.)

2021. aug. 7. 15:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked tényleg kéne egy olyan csaj, aki megcsalja a barátját? A lelki megcsalás is gáz és szánalmas, csak szólok.
2021. aug. 7. 19:24
 16/20 A kérdező kommentje:
Bocsi utolso ezt nem ertem milyen lelki megcsalas ?
2021. aug. 7. 19:39
 17/20 A kérdező kommentje:
Annyira jol elvoltunk az 1 honap alatt,aztan elso tali az is jol ment haza ment aludt felkelt, es teljesen megvaltozott xdd es ez idegesit hogy nem tudom mi volt a baj.??Miert csinalta ezt vagy a szulei nem engedtek neki,hogy velem legyen? meglattak minket az utcan vagy nem tudom annyira rossz hogy nem tudom mi az ok es ezert is vagyok most nagyon ki.
2021. aug. 7. 19:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy még tartja a kapcsolatot a volt párjával ezt nem lehet tudni. Nem tudta lezarni magában. Ha annyira akarna találkozni akkor a koncerten simán tudtatok volna a szüleinek beadott volna vmi kamu szöveget és veled talizik. Erre szokták mondani hogy ha vki megakarja ismerni a másikat akkor tűzön vízen át mindent meg tesz sztem.
2021. aug. 7. 22:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel depis így ez csak rá tesz egy lapáttal ő lehet nem így látja hogy "tűzön vízen át". Inkább feladja és hallgat a szüleire.
2021. aug. 7. 22:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Ő tudja engem mar nem erdekel en hivtam is telefonon tegnap,tegnapelott is nem vette fel engem innentol nem erdekel ez a lany.Nem tudom hogy lesz, igy neki normalis kapcsolata valaha, ha ilyen depis meg maganak valo, hogy szohoz se hagyott jutni semmi szinte. Arra se volt tekintettel hogy en elejen vegig hallgatam a szomoru sztoriait a exeivel kapcsolatban es biztatam őt hogy majd jo lesz stb.Elozo baratival is vegig o szakitott. Szerintem nem szazas a lany es sajnalom elore azt akivel majd ezt megint eljatsza.
2021. aug. 7. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!