Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt más is igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt más is igaz?

Figyelt kérdés
Tavaly randizgatunk. Mozi, másnap vacsora,vagy csak be ültünk valahova... Kemia is ment nem volt gond... Az itt a kérdés az elején ti is minden nap találkozni akartok azzal akivel randizgattok? És volt már olyan érzésed eközben, hogy nem te vagy/voltál az egyedüli?akkor mi értelme ennek az egésznek? Én vagyok minden utolsó azóta is és tiltott mindenhol mert rá mertem kérdezni ő mit akar tőlem, mert ha más is van a 'buliban' akkor én ki szállok és ismerkedjen nyugodtan... N31
2022. febr. 27. 10:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, kicsit kacifantosra lett
2022. febr. 27. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Kiszállt helyetted ő. Mi a probléma?
2022. febr. 27. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Velem szemben volt olyan érzése a másiknak hogy nincs egyedül és hogy csak B opció, holott semmi ilyenről nem volt szó. Egyszerűen korábbi kapcsolataiban voltak bajok és nem tudott jót feltételezni.

Örültem volna akkor a kérdésednek tőle hogy tisztázzuk...nekem normális ha valakivel úgy állok akkor minél több tali, közös dolgok-programok hiszen alakulnia kell mindennek.

40F

2022. febr. 27. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha azt érzed, hogy valami nem oké, akkor tényleg nem kerek valami. Nekem például eddig mindig bejöttek a megérzéseim. Sajnos legutóbb is. Volt ott kettős élettől elkezdve személyiségzavaron át minden.

Egyébként napi szinten felteszed ezt a kérdést, de semmi értelme. Eldobott, nem kellesz, neki egyszerűbb volt szabadulni tőled, mint egyenesen eléd állni és megmondani a frankót. Sokan jártunk így, nem lehet mást tenni, mint felejteni az ilyen kétszínű, jellemtelen embereket.

2022. febr. 27. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Megadta a választ,azzal h eltünt. Biztos úgy könyvelte el, akkor ő lépett. Szánalmas.
2022. febr. 27. 11:04
 6/9 A kérdező kommentje:
4 nem írom ki napi szinten már ne is haragudj, most írtam ki először. És ha tegyük fel úgy lenne mint állítod akkor az miben befojasolja az életed? Lapozz ha zavar, nem kötelező olvasnod és kommentelned
2022. febr. 27. 13:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm egyébként a nornalis válaszokat!

Konkretan a kérdésemet nekem esett... Ez is egy válasz valahol igen. De egy 40 éves férfitól ilyet azért nem vártam, nem számítottam ilyenre.

2022. febr. 27. 13:20
 8/9 A kérdező kommentje:
5 hogy könyvelte el mit?
2022. febr. 27. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Fél hogy tudsz vmit rola, bevette a "blöfföt" es megijedt h beárulod az asszonynak
2022. febr. 27. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!