Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt más is igaz?
Velem szemben volt olyan érzése a másiknak hogy nincs egyedül és hogy csak B opció, holott semmi ilyenről nem volt szó. Egyszerűen korábbi kapcsolataiban voltak bajok és nem tudott jót feltételezni.
Örültem volna akkor a kérdésednek tőle hogy tisztázzuk...nekem normális ha valakivel úgy állok akkor minél több tali, közös dolgok-programok hiszen alakulnia kell mindennek.
40F
Ha azt érzed, hogy valami nem oké, akkor tényleg nem kerek valami. Nekem például eddig mindig bejöttek a megérzéseim. Sajnos legutóbb is. Volt ott kettős élettől elkezdve személyiségzavaron át minden.
Egyébként napi szinten felteszed ezt a kérdést, de semmi értelme. Eldobott, nem kellesz, neki egyszerűbb volt szabadulni tőled, mint egyenesen eléd állni és megmondani a frankót. Sokan jártunk így, nem lehet mást tenni, mint felejteni az ilyen kétszínű, jellemtelen embereket.
Köszönöm egyébként a nornalis válaszokat!
Konkretan a kérdésemet nekem esett... Ez is egy válasz valahol igen. De egy 40 éves férfitól ilyet azért nem vártam, nem számítottam ilyenre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!