Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ilyen nehezen viseli a szakitást ?
Sok ember teljesen mindegy a nem.
Akkor jön rá mit veszített mikor már elmegy a párja
Addig természetes egyszerűen hogy ő van.(Olyan mint a szekrény a sarokba.Szükség van rá használják.Csak akkor veszik észre hogy hiányzik ha összedől tönkre megy.)
Észre sem veszi mi mindent kap tőle
Cserében még sok esetben semmi nincs, még egy jó szó sem.
Itt rögtön megjegyezném nagyon nem anyagiakra gondolok!
Nem tudom te miért vesztetted el őt.
De enged el a szeretett eröl is szól.Ő már nem akar téged
Alkohol a legrosszabb tanácsadó még akkor is ha egyedül maradsz.
A te életedben erre hosszú időre kell számolj.Beteg lelkeddel nem lenne a másikkal fer egy kapcsolatot kezdeni!
Adj időt magadnak hogy gyógyulj!Keres hobit foglald le magad.
Kerüld egyelőre a zenéket ahól összefuthatnál vele.
szerintem amúgy nem baj ha nem felejted el, sőt, ha akarnád se tudnád, de mi lenne ha másképp élnéd meg? Úgy értem... gondolj a szép dolgokra, ilyen is volt, de megvolt az ok hogy ez miért nem folytatódhat, ő miatta, mert már nem szeret annyira. Te sem akarod belerángatni olyanba, amit nem akar, nem? El kell fogadni, és egy olyan lányt keresni aki még jobb nála, és legalább úgy szeret, mint te.
De ugyanakkor előre sose lehet tudni mi lesz, lehet hogy nem fog működni egy idő után, lehet ugyan úgy fog, és lehet hogy még jobban az idő előrehaladtával. Ezt sehogy máshogy nem lehet kideríteni csak úgy, hogy erőt veszel, és belemész egy újabb kapcsolatba, aminek ugyan ez lehet a vége, és megint egy újabba... hogy végül tényleg megtalálhasd, és azt mondhasd, hogy megérte a sok szenvedés, mert most végre révbe értem. Az egész élet arról szól, hogy küzdünk, nyerünk, veszítünk, felállunk, és folytatjuk.
14es nagyon szépen össze foglalta.
Sajnos vagy nem sajnos, ilyen az élet.. Bármennyire is fáj, menni kell tovább és új értelmet keresni mindenben.
Nagyon nehéz főleg ilyen szakításkor, de sokan vagyunk ezzel így szóval ne érezd magad annyira rosszul. Oka van mindennek!
Hosszú kapcsolat volt, meg kell gyászolni, ugyanakkor nem volt tökéletes, hisz vége lett. Jelenleg is szeretnél vele lenni úgy, hogy ő nem téged akar? Miért lett vége a kapcsolatnak?
Nem kell azonnal más nőn gondolkozni, légy barátaiddal, emberek között, jó hatással van a közérzetre ha látod az élet zajlik tovább. Találj valamit az életben, amit szívesen csinálsz és építő jellegű, Edzés, tánc, munka... Hogyha egyedül képtelen vagy megbírkózni a "gyásszal", keress fel egy szakembert!
Alkohollal viszont vigyázz, könnyen rá lehet szokni. Régebben amikor szomorú voltam az alkohol mindig rossz volt, csak még lejjebb rántott, így egyáltalán nem jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!