Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ilyen nehezen viseli a szakitást ?
Igen exem.
Az egesz kapcsolatban szemet aljadék volt de szakitas után meg hirteoen en lettem neki az igazi, le is van züllve depresszios.
Csak az az apro reszletkerdes.
Kaocsolatban nem voltam neki az igazi, csak miután kidobom?
Ma hagyjuk már. Szenvedjen ahogy engem kinzott.
Erre nincs különleges gyógyszer.
Én velem is 3 év után szakitott, eltelt 3 hónap és még most is szinte padlón vagyok, főleg,ha meglátom vagy bármi.. a hétvégék borzasztóak mert akkor mindig együtt programoztunk stb.
El is mentem pszichologushoz a múlt héten mert egyszerűen én önmagam számára nem tartom normálisnak hogy ennyire kilegyek mindennap.
Nekem segít. Illetve az is hogy probálj meg nem a szép dolgokra gondolni, hanem inkább csak arra hogy igen ő volt, jó volt és fejezd is be az agyalást. Én szoktam mantrazni magamban ezek.
Mert tényleg, ha elkezdesz agyalni rajta, egyik gondolat huzza a másikat és sose lesz vége. Magamon tapasztaltam és a dokim mondta hogy ez miért és hogy van. Sajnos ez egy rendkivül rossz időszak az életben, hiszen szereted őt valszeg és ő pedig minden bizonnyal nem akarja. Idővel jobb lesz és majd akkor lesz igazán másabb,ha majd tudsz újra nőkre ránézni stb. Tényleg szeretnék segíteni neked, mert mondom én is ebbe vagyok benne és rettenetesen rossz!!! komolyan egyszerűen halál az egész.. Az ember nem tudja elengedni, de még magát a gondolatát is tagadja... Így hát ebben igazából senki se tud úgy igazán segíteni, rajtad áll az egész és azon hogy mennyire erős vagy. Tényleg, talán fogd fel így, hogy nézd meg mit okozott neked? Hagyja hogy neked ennyire fájjon stb.. Az igazi nem hagyná szerintem. És abba ne merülj hogy na majd vissza jön stb mert azzál végképp csak magadnak teszel rosszat. Hidd el, hogy lehet még majd jó! Bizzál magadban és még csak nem is azt mondom ,hogy istenben vagy akarmiben hanem abban, hogy Te megtudod csinálni és egyedül is ugyan olyan értékű ember vagy!!
Sok sok erőt kívánok neked és ne feledd!!Nem vagy egyedül!! Szerintem napi rendszerességgel történnek ilyenek és most is biztos ,hogy legalább több száz vagy ezer férfi vagy nő érzi ezt!!
Tudom, saját bőrömön tapasztalom,hogy mennyire nehéz! De ne add fel soha mert kitudja mi jöhet még!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!