Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan segit ha nem komoly szandekkal ismerkedek?
Valakinek idő kell szakítás után, valakinek nem. Nekem például pont az segített, hogy nem állt meg az élet csak azért, mert már nincs a másik. Buliztam, szorakoztam, ismerkedtem. Nehezebben viseltem volna, ha állandóan csend lett volna körülöttem, és csak gondolkodtam volna. Így mindig valami lekötötte a figyelmem, és viszonylag hamar, nagyobb szenvedés nélkül továbbléptem a 4 éves kapcsolatomon. Csak arra figyelj, hogy ne olyanokkal ismerkedj, akik komoly kapcsolatot szeretnének, mert csak azért nem verünk át és használunk ki embereket, hogy jobban érezzük magunkat...
23L
Emberfüggő. A 2-essel ellentétben én csak jobban kikészülök ilyenkor, ha emberek közé kell mennem, férfiakra rá sem bírok nézni, de úgy összességében az a legjobb, ha ilyenkor 1-2-3 hétig csak annyi interakcióm van másokkal, amennyi a munka miatt elkerülhetetlen. Szóval nekem kell, hogy megálljon az élet, sokkal hamarabb túlleszek mindenen. Szóval minden ember más.
Ha gondolod, próbáld meg, de ne hitegess senkit, ne mondd, hogy komolyat akarsz, stb.
Ez mitől lenne jobb? :D
Senki nem kíváncsi olyan emberre, akinek a taknya-nyála egybefolyik az exe után még - abszolút jogosan.
Én most nem az igazit akarom megtalálni hanem az exemet akarom elfelejteni.
Senkinek nem hazudnék, előre közölném, h most vagyok túl egy szakitáson és nem komoly szándékkal ismerkedem.
Anno egy szakitásom után nem tett jót a sok bulizás, de akkor még sokkal fiatalabb voltam.
Most úgy érzem , h a magányba és a gondolataimba őrülök bele ezért muszáj találkoznom valakivel. Legalább látnám , h vannak más férfiak is a földön
Most sajnos a home office se jön jól, meg az se , h kb minden barátnőmnek komoly kapcsolata netán férje van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!