Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan segit ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan segit ha nem komoly szandekkal ismerkedek?

Figyelt kérdés
Konnyebb lesz tole a lelkem, ha pl felteszem magam tinderre es talalkozok valakivel nem komoly ismerkedes celjabol? Vagy csak rosszabb lesz?

2022. febr. 22. 19:19
A kérdező szavazást indított:
Igen ismerkedj, mozdulj ki!
Ne ismerkedj , sirj otthon egyedul!
15 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Legyél egyedül, de ne bőgj.
2022. febr. 22. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Valakinek idő kell szakítás után, valakinek nem. Nekem például pont az segített, hogy nem állt meg az élet csak azért, mert már nincs a másik. Buliztam, szorakoztam, ismerkedtem. Nehezebben viseltem volna, ha állandóan csend lett volna körülöttem, és csak gondolkodtam volna. Így mindig valami lekötötte a figyelmem, és viszonylag hamar, nagyobb szenvedés nélkül továbbléptem a 4 éves kapcsolatomon. Csak arra figyelj, hogy ne olyanokkal ismerkedj, akik komoly kapcsolatot szeretnének, mert csak azért nem verünk át és használunk ki embereket, hogy jobban érezzük magunkat...

23L

2022. febr. 22. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Emberfüggő. A 2-essel ellentétben én csak jobban kikészülök ilyenkor, ha emberek közé kell mennem, férfiakra rá sem bírok nézni, de úgy összességében az a legjobb, ha ilyenkor 1-2-3 hétig csak annyi interakcióm van másokkal, amennyi a munka miatt elkerülhetetlen. Szóval nekem kell, hogy megálljon az élet, sokkal hamarabb túlleszek mindenen. Szóval minden ember más.

Ha gondolod, próbáld meg, de ne hitegess senkit, ne mondd, hogy komolyat akarsz, stb.

2022. febr. 22. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha a másik féllel is közlöd, hogy mi a szitu, akkor teljesen rendben van. Viszont, ha ámítod a másikat, aki komoly kapcsolatot remél, az n Az nagy getciség.
2022. febr. 22. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
25%

Ez mitől lenne jobb? :D

Senki nem kíváncsi olyan emberre, akinek a taknya-nyála egybefolyik az exe után még - abszolút jogosan.

2022. febr. 22. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem segített elterelni az “öngyilkos” gondolataim, hogy szexeltem valaki mással. De valójában ez is önrombolás része volt, mert közben a kötődés hiánya fájt, meg igazából kényszer volt ugye. Szóval segíthet, de mivel sérült vagy, könnyen kétélű fegyver lehet. Én mikor összekaptam magam, utána már nehéz volt a srácot lekoptatni pedig nyíltan szexkapcsolat volt.
2022. febr. 22. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam az volt az első alkalommal, amikor velem szakítottak, hogy az első 3 hétben alig ettem, nem voltam túl jól, a barátaimmal találkoztam, hogy ne legyek annyit egyedül. De amikor beszélgettem online fiúkkal, olyan érzésem volt, mintha megcsalnám. Pedig nyilván nem így történt. Aztán jobban lettem és akkor sokat jártam bulizni és minden hónapban más srácokkal csókolóztam :D Ez még a Tinder előtt volt amúgy. A Tinder óta, ha szakítás van, vagy össze akarok jönni valakivel és ő offol, akkor mindig segít visszanyerni az önbizalmamat. Olyankor egyszer kell randiznom egy normális sráccal, akivel aztán nem alakul tovább, ő se akarja, én se vagyok még rá kész, és meg is könnyebbülök :D De a nagyon fájó szakításnál azért ehhez idő kell nekem is.
2022. febr. 25. 08:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Attol fugg mit akarsz. Ha csak egy tarsat, vagy hogy ne legyel egyedul akkor igen. Ha viszont a tokeletest akarod, es hosszu tavra tervezni akkor csak onmagadat vered at es nem lesz jobb semmivel, csak rosszabb mert meg jobban osszezavarod az erzelmeid
2022. febr. 25. 08:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Én most nem az igazit akarom megtalálni hanem az exemet akarom elfelejteni.

Senkinek nem hazudnék, előre közölném, h most vagyok túl egy szakitáson és nem komoly szándékkal ismerkedem.

Anno egy szakitásom után nem tett jót a sok bulizás, de akkor még sokkal fiatalabb voltam.

Most úgy érzem , h a magányba és a gondolataimba őrülök bele ezért muszáj találkoznom valakivel. Legalább látnám , h vannak más férfiak is a földön

Most sajnos a home office se jön jól, meg az se , h kb minden barátnőmnek komoly kapcsolata netán férje van

2022. febr. 25. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:
sajnos ez egy ilyen bicikli, nincs gyogyszer erre, csak az ido mulasa. Nagyon jol tudom en is, hogy ilyenkor probalunk kezzel labbal menekulni valamibe, de ez nem megoldas, sajnos. Ideig-oraig el lehet fedni, de ugy is elo fog jonni ujra es ujra es ujra… de egy ido utan mar sokkal kevesbe lesz fajdalmas.
2022. febr. 26. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!