Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy bírjam ki, h ne irjak rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki, h ne irjak rá az exemre?

Figyelt kérdés

Vicces már pár hete megkönnyebbültem a szakitástol , mert ez egy elcseszett 3 év volt vele.

Most mégis rám tört a depresszió, és vissza akarom magam könyörögni hozzá..pedig tényleg szemét volt velem és most is semmibe vesz

2022. febr. 22. 17:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Vegul valaszolt az exem

Arra a kerdesre , h lat e meg eselyt arra h kibekulunk.

Termeszetesen nem

2022. febr. 22. 23:14
 12/16 anonim válasza:
100%

Fel a fejjel! Ugyanebben a cipoben jarok,mint te es ez egy remalom…

De idovel biztosan jobb es konnyebb lesz, mindenki ezt mondja es mar rengetegen tuleltek egy szakitast.

Nem vagy egyedul, ezt sose feledd!

2022. febr. 22. 23:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

8as vagyok

Egyébként fiú vagy vagy lány?

Ki szakított? Mert ha engem kirak egy férfi, hetekkel később egy ilyen SMS édeskevés lenne.

Az ilyet nem így kell tisztázni hanem eloben

2022. febr. 23. 06:49
 14/16 A kérdező kommentje:

13

En 28 éves nő vagyok.

Amúgy én koltoztem el tole mert nagyon megbantott. De kozben meg mar megbantam..

De hulye vagyok, mert most neki kene bocsanatot kernie, erre en futottam utana

2022. febr. 23. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ebben vagyok benne 23/F

2 hónapja szakitott velem és párszor beszéltünk még utána amik után mindig rettenetesen fájt és akartam kereseni stb és párszor kerestem is de semmi siker.

Hát még most is néha rá megyek a számárahogy küldök neki egy smsmt de aztán vegül elteszem a telefont és nagyon fáj.

De ez van, nem vagy egyedül te is látod :D

2022. febr. 23. 14:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

8 és 13

Én is nő vagyok, kb másfél hete koltoztem el. Hidd el, nem ok nélkül tettük és lesz olyan aki mellett ez eszünkbe se jut.

2022. febr. 23. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!