Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy bírjam ki, h ne irjak rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki, h ne irjak rá az exemre?

Figyelt kérdés

Vicces már pár hete megkönnyebbültem a szakitástol , mert ez egy elcseszett 3 év volt vele.

Most mégis rám tört a depresszió, és vissza akarom magam könyörögni hozzá..pedig tényleg szemét volt velem és most is semmibe vesz

2022. febr. 22. 17:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

most is semmibe vesz

Miért foglalkozol még vele?

2022. febr. 22. 17:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor megírom és elküldöm a barátnőmnek. Hogy meglegyen az érzés hogy ki is ment, de legalább olyan kapja aki nem néz ezért hülyének:)
2022. febr. 22. 17:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kiírok magamból, de nem küldöm el neki. Olyankor megkönnyebbülök és elkezdek haragudni rá annyira, hogy azt mondjam, hogy a fa.szom se fog erre a nyomorultra ráírni :D
2022. febr. 22. 17:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ez valóban segít, én is sokszor alkalmazom, mondjuk, én nem küldöm el senkinek, viszont baromira megkönnyebbülök tole
2022. febr. 22. 18:17
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire hiányzik, írj neki, ne másnak. Legfeljebb nem válaszol vagy bunkó lesz és akkor könnyebben túllépsz. Ha meg válaszol, akkor örülj, és lehet, kiderül, hogy te is hiányzol neki.
2022. febr. 22. 18:22
 6/16 A kérdező kommentje:

Válaszolt, de csak részben.

És flegma stílusban.

Most se érzem magam jobban

2022. febr. 22. 18:51
 7/16 anonim ***** válasza:
Keress valami hobbit. Ha szemét volt veled akkor meg pláne nem kéne írnod, legyen már önbecsülésed. Elvonási tüneted van csak, majd elmúlik, keress magadnak hobbit, sportolj stb.
2022. febr. 22. 19:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Hiába adtuk a jó tanácsot, csak nem birtad ki:)

Lesznek ilyen hullámok. Egyre ritkábban és egyre rövidebbek, majd egy szép nap raebredsz, hogy elmúlt:) kitartast

2022. febr. 22. 19:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást! Nem ő hiányzik neked, hanem az érzés.
2022. febr. 22. 19:32
 10/16 A kérdező kommentje:

8

Igy igaz..

És mivel nem valaszolt egy kerdesemre, ismet rairtam, h legyen szives vaszoljon.

De erre se reagal.😁

Sajnos nincs semmi onbecsulesem ilyenkor.

2022. febr. 22. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!