Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam mit szeretnék, mi hiányzik, és megsértődött? (!)
Így van, ott volt a kezében a telefon, mégsem hívott fel és kétnaponta válaszolt.
Magyarul egyáltalán nem érdekled. Hogy a kérdésedre azt válaszolta, deeee persze hogy érdekled, csak kimerült... ígérni én is tudok neked, az ingyen van.
Ha 2 hónapja nem volt rád egy órája, akkor biztos lehetsz benne, hogy neki 2 hónapja más nője van. Téged azért tartott eddig is, hogy ha az befuccsolna, akkor esetleg ott várakozol, meg nyomultál - ha ennyire akarod, ok nem hajt el. De "türelmetlenkedtél":) 2 hónap után, hát kidobott.
Örülj neki.
Nem tudom hány éves vagy, de légy szíves a következőnél ne alázd így meg magad.
Egy voltál a sokból és igen, az, hogy erre rájöttél, neki teher. Van ott egyébként másik nő, másik élet is, erre a nyakamat rátenném. Ha érne annyit és kicsit utána járnál, sok dolog kiderülne, amit álmodban nem gondoltál volna.
Viszont, ezen kattogni nem érdemes. A leginkább az éri meg, ha ezek után csak magaddal foglalkozol és rendbe teszed a lelkedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!