Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elmondtam mit szeretnék, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam mit szeretnék, mi hiányzik, és megsértődött? (!)

Figyelt kérdés
Nő vagyok, a párom erősen munkamániás. Nem élünk együtt, de egy városban élünk, tehát a távolság nem akadály. Céget vezet, és projekteken dolgozik, egyszerre többen is. Kb 2 hónapja a munkája miatt nem találkoztunk, mert azt mondta, ha nagy projekteken dolgozik, akkor semmi másra nem tud figyelni. Ezt még megértettem, de amikor sorozatban visszautasította a beszélgetéseket is, vagy 2 naponta egy-két mondatot kaptam csak tőle, akkor már éreztem, ez így nem normális dolog. Ajánlottam találkozzunk kis időre, legalább kikapcsolódik. Ezt kétszer is visszautasította a munkára fogva. Megmondtam ha nem találkozunk, azt azért tudnánk kompenzálni beszélgetésekkel, de azt sem tesszük és nem miattam nem. Arrogánsan azt mondta, megmondta hogyha dolgozik akkor semmi másra nincs ideje, semmi másra nem figyel. Azt mondtam, szeretném ha pótolnánk a kimaradt időt. Azt válaszolta ő is, de nem tudja mikor, mert ez a projekt még hetekig eltart. Megmondtam neki, hogy megváltozott. Erre megkaptam, hogy ő már elmondta ha munka van akkor stb... a szokasost. Én azt hiszem, jogoan úgy éreztem, valójában csak rám nincs ideje, és nem vagyok fontos neki. Erre besértődött, és elérhetetlenné tette magát. Úgy érzem nem volt ez jogos részéről, mert meg sem próbálta a nem találkozást telo, vagy messenger beszélgetéssel kompenzálni, pedig mondtam amig nem találkozunk addig ez jó így nekem. Mégsem tette. Mielőtt vki kérdezné: valóban dolgozik, mert az egyik ismerősöm az ő alkalmazottja.Szerintetek jól gondolom, hogy valójában azon sértődött be, hogy rájöttem és közöltem vele, nem vagyok fontos neki?
2022. febr. 21. 12:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ott volt a kezében a telefon, mégsem hívott fel és kétnaponta válaszolt.

Magyarul egyáltalán nem érdekled. Hogy a kérdésedre azt válaszolta, deeee persze hogy érdekled, csak kimerült... ígérni én is tudok neked, az ingyen van.

Ha 2 hónapja nem volt rád egy órája, akkor biztos lehetsz benne, hogy neki 2 hónapja más nője van. Téged azért tartott eddig is, hogy ha az befuccsolna, akkor esetleg ott várakozol, meg nyomultál - ha ennyire akarod, ok nem hajt el. De "türelmetlenkedtél":) 2 hónap után, hát kidobott.

Örülj neki.

Nem tudom hány éves vagy, de légy szíves a következőnél ne alázd így meg magad.

2022. febr. 21. 15:21
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Egy voltál a sokból és igen, az, hogy erre rájöttél, neki teher. Van ott egyébként másik nő, másik élet is, erre a nyakamat rátenném. Ha érne annyit és kicsit utána járnál, sok dolog kiderülne, amit álmodban nem gondoltál volna.

Viszont, ezen kattogni nem érdemes. A leginkább az éri meg, ha ezek után csak magaddal foglalkozol és rendbe teszed a lelkedet.

2022. febr. 22. 22:10
 33/34 A kérdező kommentje:
Nem kell utána jarnom,nyilvánvaló volt. Nem vagyok olyan naiv, mint ahogy szerette volna hogy legyek.
2022. febr. 22. 22:12
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben nem érdemes tovább rágódni.Egy ilyen kaliberű ember soha nem fog bocsánatot kérni. Soha nem fogsz tőle normális lezárást kapni. Jellemtelen, kétszínű és ez már változni nem fog. A love bombing az elején csapda mindössze...
2022. febr. 22. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!