Megsértödnétek a ferjetekre ha pont ovulacio napjan és 1 nappal előtte nem lenne semmi köztetek pedig tudja hogy szeretnétek babát és elmondtad neki hogy te szeretnéd megprobalni a termékeny napokon?
Nem sértődnék meg. Csak azért nem is tudnék együtt lenni a párommal, mert éppen ovulációm van, és “muszáj”.
A barátnőm kapcsolata pont emiatt ment tönkre, mert minden egyes ovulációnál ment a kötelező szex,
Kérdeznék még valamit lányok,
Terhesség korai jelei mikortól jöhetnek elő? 1
Megtermékenyülés után már az 1. Hét után?
Terhességi tünetek van akinél 5. héten már megjelennek, van akinek 8 héten se, ez nagyon egyéni.
Amúgy mi úgy csináltuk, hogy kötelezően szexeltünk a termékeny időszakban, de ezt mi nem tragikusan fogtuk fel, hanem volt egyfajta varázsa annak is :D
De nem figyelgettem percre pontosan semmit, hanem 2 naponta szexeltünk. Volt olyan hónap, amikor csak egyszer azon a héten. Nem sértődtünk meg.
Nem szabad ezzel stresszelni sem a férfit, sem magadat, mert pont emiatt a görcsös gyereket akarásban fordul elő leginkább, hogy nem jön össze.
A legjobb ha nem figyelheted te sem napra pontosan, őt meg pláne ne idegesítsd vele, mert annál kevésbé akarja majd.
Nem volt semmi tünetem, szimplán nem jött meg. Talán az hogy hirtelen a szagokat nem tudtam elviselni,de azt sem vettem akkor észre.
És ne sértődj meg, plusz ha ennyire rágörcsölsz az sem jó. Szimplán szexeljetek amikor jól esik, ráérsz erre akkor rágörcsölni amikor már túl régóta nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!