Megsértödnétek a ferjetekre ha pont ovulacio napjan és 1 nappal előtte nem lenne semmi köztetek pedig tudja hogy szeretnétek babát és elmondtad neki hogy te szeretnéd megprobalni a termékeny napokon?
Figyelt kérdés
Minden vágyam egy fiú gyermek és tervezzük is a babát, nem védekezünk2021. aug. 2. 21:49
11/11 anonim válasza:
Nem kell az orrára kötni, hogy mikor vagy termékeny. A férjem nem tartotta számon, én sose mondtam neki. Mindig úgy intéztem, hogy legyen kedve azokon a napokon együtt lenni. Meg lehet ezt úgyis oldani, hogy csak te "stresszelsz" rajta, a férjemet teljesen felesleges ebbe belevonni ilyen szinten, mert eléggé libido gyilkos a kötelező szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!