Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam mit szeretnék, mi hiányzik, és megsértődött? (!)
Tudni kéne mit dolgozik és milyen stressz és felelősség van a nyakában.
Nekem is ment már tönkre a munkám miatt kapcsolatom, aki építőiparban dolgozik, alkalmazottjai is vannak, az sajnos tapasztalta ezt. Ha határidős munkát vállalok akkor a családom akkor lát amikor hazamegyek zuhanyozni vagy tiszta ruháért, van hogy 1 hónapban 2-3 napot vagyok otthon. Ha ezzel már az elején tisztában voltál és utána balhézol miatta, akkor szó nélkül leépítenélek, nem fog működni és kész. A mostani partnerem megérti, hogy a munkámmal termetem meg a család jólétét és ha határidő van akkor a munka az első, mert ha kések akkor a család jóléte fogja ezt bánni.
A gyerekeim nálam is balhéznak, türelmesen elmondom nekik, hogy apa azért dolgozik, hogy legyen új telefon, jó ruha, cipő, és különórák. A pénz nem a levegőből jön, azért meg kell küzdeni, valakinek egyszerűbben megy és van akinek nehezebben. Aki vállalkozóval kerül kapcsolatba az készüljön fel arra, hogy nincs munkaidő és bármelyik programot keresztülhúzhatja az élet, ezt be kell vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!