Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még ő van megsértődve miután elmondtam amit érzek?
Bárhogy kérleltem hogy kezdjen figyelni a súlyára mert vaj lesz süket fülekre találtam. Ötleteket is mondtam sőt rám külön se kell főzzön jó nekem amit ő ehet; mondtam biciklizzünk..( van szobabicikli is) semmi.
Majd semmi változás..próbáltam szépen kissé csunyabban jelezni ez se hatott de közben egyre több tünetet okoz. Más ügyből kifolyólag doki is jelezte hogy a súlyra figyeljen mivel terhességkor gond lehet.
Lényeg hogy tegnap már elmondtam h vékonyan régen sokkal csinosabb volt; jobb volt. Erre közölte bunkó vagyok és megsértődött.
"Mindent meg lehet mondani, csak nem mindegy, hogy mikor és hogyan", szokta mondani a nagymamám.
A te leírásodból pont az utolsó kettő kifejtése hiányzik, így nem lehet véleményt mondani. Attól, hogy igazad van, még lehettél bántó és bunkó.
Az az érzésem, hogy neked ez a fétised. Írod ki ide a csajodról az őt gyalázó kérdéseket, és arra vered ki, hányan javasolják a szakítást.
Egy utolsó okádék élőlény vagy. Egyszer hagyd, hogy belépjen gyakorira a felhasználóddal, és elolvashassa a kérdéseid. Utána kíváncsi lennék a véleményére. A bunkó lenne a legenyhébb.
Még mindig itt tartunk...
Mindenkinek jobb lenne, ha békén hagynád ezt a szerencsétlen lányt.
Senkinek sem hiányzik olyan "pár", aki állandóan csak b*szogatja.
Remélem veled meg legközelebb azért nem jönnek össze, mert vékony vagy.
De nem egészségesen, hanem csak úgy. Mert az aztán irtó szexi egy férfi esetében...
Kérdező, nagyon rossz helyre jöttél ezzel a kérdéssel :D
A gyakori kérdések kb. néhány tucatnyi frusztált, kövér, ronda, elviselhetetlen femináci hülye nő dühöngője, akik mindenkit leoltanak, aki akár csak a legenyhébb kritikát meri megfogalmazni a nőkkel szemben :D
Sajnos ez már tendencia.
Én ugyanígy vagyok a párommal...
Hallgass a 4-esre...
Elrontottad,hogy itt ilyet kimertél írni.
Fáj az igazság. Én megértelek, a túlsúly amellett, hogy sokak számára szexuálisan nem vonzó, egészségügyi kockázatokkal jár.
Elengedte magát, nem foglalkozik a megjelenésével, mert te ott vagy mellette, így "révbe ért". Éreztessed, hogy nem feltétlenül van ez így.
Ugyanakkor gondolom te sem vagy egy Adonisz. Én azt javasolom, hogy együtt próbáljatok fejlődni. Ő fogyjon, te meg izmosodj.
#9:
De, pont ez történik. A kérdező nem szakít, a csaj meg lassan átlépi a mázsát. Mindkettő passzívan sodródik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!