Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vagyok megsértődve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok megsértődve?

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni. Szóval a barátommal 21 évesek vagyunk és még mindketten otthon élünk. Neki van egy 5 éves unokahúga, aki szintén velük lakik és nagyon cuki, de egyszerűen le nem tud rólam szállni, ha ott vagyok.

Most nálunk voltunk, de a barátom már haza akart jönni, mondtam neki hogy menjen csak, de nekem nincs kedvem, de nem értette meg, addig piszkált, hogy jöjjek vele, hogy belementem.

Most itt vagyunk náluk, vagyis én itt vagyok az unokahúgával, ő meg elment apukájával a fűnyírójukat megszerelni.

Az a baj, hogy ez már a sokadig ilyen eset.

Én otthon lehetnék, csinálhatnám az én dolgomat, ő még nyugadtan csinálhatná az ő dolgát. De áh nem. El kell rángatnia, hogy aztán itt hagyjon.

2018. aug. 23. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kell egy kis játszótárs az 5 éves unokahúgnak.

És te miért nem sétálsz el onnan? Oda vagy kötözve az ágyhoz, hogy nem mehetsz el?

Elnézést kérsz és hazamész. Ilyen egyszerű.

2018. aug. 23. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ne az embered okold utólag azért, hogy "elrángatott" téged.

aki hagyja, csak azzal lehet ezt megcsinálni.

2018. aug. 23. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem a szomszédban lakok, hanem 30 km-re, busszal 1 átszállással, meg amúgy nem hiszem, hogy jó megoldás megsértődve elrohanni, legalábbis ebből az jönne le nekik.

A kislányt én is sajnálom, mert nagyon el van hanyagolva, de én így is, hogy nem lakok itt foglalkozok vele legalább annyit, mint itt mindenki más. Másrészről nem hiszem, hogy az én dolgom, nekem is van 2 unokahúgom.

2018. aug. 23. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne a kislányra kend a dolgot, egyszerűen mondd el a párodnak, ha befejezték a szerelést, hogy ha már itt vagy, szeretnéd, ha veled töltene időt. Nincs azzal baj, ha a szüleinek segít, mást csinál, csak akkor legközelebb készüljetek rá előre, hogy akkor nem jössz át, egyrészt nem zavarsz, másrészt otthon neked is van dolgod. Ennyi,
2018. aug. 23. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Te vagy a butus, ha nem latod még mindig át a helyzetet. De neked ez jó, mert vele vagy. Írtad, hogy sokadik eset.

Ha én szeretek valakit, akkor vele akarok lenni. Ennyi. Ehhez nincs mit hozzátenni. Te arra vagy jó, hogy vigyázz az 5 évesre.

Én felallnék, és hazabuszoznék. Örökre.

2018. aug. 23. 20:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Végül az lett, hogy megmondtam neki a családja előtt, hogy mi van, vagyis, hogy én otthon akartam maradni, aztán akkor tőlem azt csinálhatna, amit akar, majd hazajöttem és elvileg szakítottunk.

Csak az a gond (vagyis igazából mostmár mindegy, de ki kell írnom magamból), hogy a családja szemében én vagyok az, aki minden hülyeségen megsértődik, mert nem értik mi a bajom. Apukája is ilyet mond, hogy dehát csak 20 perc volt, amúgy pedig legalább egy óra, de teljesen mindegy, mert ezek szerint rohadtul nem érti, hogy nekem mi a gondom.

De amúgy nem csak ezért szakítottam vele, ennél komolyabb okok is voltak a háttérben, csak ez robbantotta most megint ki, de igazából már vagy két hónapja mondogatom neki, hogy szakítsunk. Most úgy tűnik felfogta, de valaki segítsen ilyenkor mi a legjobb megoldás, hogy visszajuttassuk egymás cuccait? Ez az első komolyabb kapcsolatom.

2018. aug. 23. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Testvérrel, szülővel, baráttal elmész hozzá, és elhozod a cuccaidat. Az ő cuccait pedig hozza el ő. Ennyi.

Jól tetted, hogy így döntöttél.

2018. aug. 24. 12:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát remélem, mert nagyon bizonytalan vagyok.
2018. aug. 24. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!