Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csak a látszat kedvéért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a látszat kedvéért?

Figyelt kérdés

Nemrég szakított velem a párom.

Egy semmiség miatt. Vagyis szerintem az. Nem êltünk együtt. Elhanyagolt. Szóvá tettem többször, ez volt a baj. Mert én nem értem meg őt.. mindegy.

Na szóval nem beszéltünk jó néhány napig. Tegnap felhívott, kérdezte hogy,S mint vagyunk. Tud e bármit segíteni ilyenek.

Egyik családtagom épp aznap betegedett meg, nem súlyos, csak pont egybeesett a hívása.

Azóta többször kérdezte hogy vagyunk, de fél-pár perces semleges beszélgetésnél nem megy tovább.

Kedveskedés, vagy bármi érzelem nincs.

Kérdezem. Szakítás után mit jelenthet ez? Vagy csak mint "ismerős" érdeklődik ês pont.?

(Nő vagyok)

2022. febr. 20. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Add meg a pasid szamat,es penzert felhivom helyetted es megkerdezem tole.
2022. febr. 20. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért vagy bunkó?
2022. febr. 20. 20:33
 3/4 Humor Herold ***** válasza:

Lehet hogy megbánta a dolgot.A pillanat hevében kidobott,eltelt pár nap,lecsengett benne,és hiányzol neki,és jobb volt veled mint egyedül.Ha így is van akkor is biztosan van büszkesége így nyíltan nem ismeri be.Így próbál puhatolózni,meg normálisan érdeklődni.

De lehet az is hogy pusztán érdeklődik és pont.Elméleti szinten mindegyik egy lehetőség.A valóságot csak ő tudja.Na meg majd az idő kideríti.Mert vagy abbamaradnak az érdeklődések,akkor nem volt mögötte semmi komolyabb.

Vagy majd egyszer csak kiböki hogy újra akarja kezdeni.És ebben az esetben akkor okkal volt az érdeklődése.

2022. febr. 20. 20:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen #3.

Jó volna tudni mit gondol. Nem kérdezősködök ês "nyaggatom".

2022. febr. 20. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!