Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon szép ezüst gyűrűt vettünk az esküvőnkre, de szeretnénk befuttatni arannyal, hogy tűnjön úgy mintha. Csak a látszat kedvéért. Mi a véleményetek?
Szerintem nevetséges, és hamar le is kopik, akkor meg még az ezüst gyűrű is fura lesz.
Nektek az tetszik vagy arra telik azzal sincs semmi baj, ne másoknak akarjatok megfelelni.
Én nem szeretem az aranyat, sem magamon sem másokon nem tetszik.
Csak a látszat kedvéért semmit nem csinálnék. Szerintem felesleges. Mégis minek tűnjön úgy mintha? Hogy az emberek azt higgyék arany.........
Ha mindketten ezt szeretnétek, akkor nem kérdéses :)
Egyébként én is amondó vagyok, hogy nincs mit szégyellni az ezüstgyűrűn sem.
A lényeg, amit számotokra kifejez.
Legyetek nagyon boldogok!
Ma már nem annyira egyértelmű az esküvőn az arany gyűrű, hogy törekedni kelljen a látszatra. Sokan fehéraranyat, ezüstöt, esetleg titániumot, wolframot (utóbbiak még az ezüstnél is tartósabbak).
Tehát ha csak a látszat miatt akarjátok, szerintem ne tegyétek. A bevonat idővel, néha nem is olyan sok idővel kopni fog és amíg nem tűnik el teljesen, ami megint csak időbe telik, csúnyán fog kinézni a félig kopott gyűrű. Bizsus benyomást kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!