Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségre lenne szükségem?
A helyzet a következő,
Volt egy barátom, de közben kiderült,hogy megcsalt, meg is pofozott mikor ez kiderült,viszont miután szakítottam vele kiderült,hogy terhes vagyok tőle. Pedig védekeztünk. Nem tudom hogy mit csináljak?! Nagyon szeretem a gyerekeket és itthon segítenènek mindenben a szüleim ,de nekem ez akkora csalódás,hogy még fel sem dolgoztam hogy mi történt ... Plussz egy nagy adag felelőssèg rám zúdult,23 éves vagyok. Nagyon megvagyunk ijedve, és nem tudom mit csináljak... Fáj,hogy átvert és most tőle várok gyereket. Egész nap sírok,nagyon fáj. Mindig szerettem volna egy kisbabát,de nem egyedül felnevelni.... Nem tudom mit csináljak
Előbb kellett volna gondolkodni, és összeállni egy normális pasival, nem egy ilyen fasszal. De most megtanulhatod a leckét.
Tenni éppenséggel azt tudod, hogy ha megtartod, akkor neveled a gyereket, remélhetőleg normálisan. Keress egy pasit, aki elfogad a gyerekkel.
Szerintem nem kéne a kérdezőt hibáztatni azért hogy kivel volt együtt, rengeteg megjátszós szar alak van, bárkivel megtörténhet hogy úgy verik át, hogy észre sem veszi.
Elmondtad az “ex”-nek hogy gyermeket vársz? Mit reagált rá?
Beszéld át a szüleiddel a dolgot és gondold át, hogy el tudod-e úgy képzelni az életed, hogy mostantól egy baba lesz az első.
Az exed egy rohadék amugy… nyilván egy nőnek sem az az álma, hogy egy ilyen patkánynak szüljön gyereket.. :/ sajnálom kitartást!
4. Nő soha semmiért nem hibás? Mindig csak a férfi?
Megjátszós szar? De az is csak a férfiak közt van igaz?
Nem kell emberi hulladékokkal járni, és akkor nem lesznek ilyen problémái.
Ugyanmár, az emberek többsége nem olyan jó színész. A legtöbb hitvány alakból sugárzik - a mimikájából, hanglejtéséből - stb. hogy milyen alak. Én ránézek valakire már látom rajta, többször, hogy milyen.
Ahhoz, hogy valaki el tudjon játszani egy jó fiút, intelligens pszichopatának, vagy legalábbis ahhoz hasonlónak kell lennie, aki tökéletesen lemásolja azt a karaktert. Az emberek többsége nem ilyen intelligens, még magát sem tudja kontrollálni, nemhogy szerepet játszani.
Kinek kéne egy ilyen férfi ezek után.. itt nem róla van szó és de,mindenkit megvezet és manipulál maga körül, akármilyen hihetetlen. Undorító ember.
A lényeg hogy nem tudom mihez kezdjek.
8 "Undorító ember." Csak eddig valahogy ez tetszett igaz?
Nem értem ti nők miből gondoljatok hogy aki férfi az előrefutásért mindenen átgázol az majd rajtatok nem fog?
Pár teoretikus kérdés:
-ha szüleiddel történik valami, mész az utcára, vagy lesz segítséged?
-gyerektartást ki tudsz majd sajtolni a fricikéből?
-szülő alkat vagy egyáltalán, van benned gondoskodás?
Dobna a sztoridon, ha legalább pár kérdést megválaszolnál, mert bizony nem mindig a gyerek bevállalása a legjobb döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!