Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Teljesen kétségbe vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kétségbe vagyok esve. Segítségre lenne szükségem?

Figyelt kérdés

Több mint 4 éve tart ez a huzavona.

30 vagyok, nő, a férfi pedig 36.

Semmi nincs, ami marasztalna a kapcsolatban, egy jó dolgot nem tudok felmutatni, ami miatt benne kéne maradnom ebben a se veled-se nélküled trágyában. De mégis, nem tudok szabadulni.

4 éve összejöttünk, kb fél évig jó volt a kapcsolat, aztán elkezdett furcsa lenni. Majd kibukott, hogy az exével kavar. Szakítás lett belőle.

Azóta 2 kapcsolatom is gallyra ment, mert nem tudtam továbblépni és megtalálja a módját, hogy visszasírja magát.

Én vagyok a paranoiás, mert nőkkel beszélget kétértelműen. Én vagyok a túl féltékeny, én vagyok az, aki hibás, mert nem bír vele csak úgy szexelni, ha lelkileg nem vagyok rendben. És már elhiszem, hogy én vagyok a dilis, én vagyok a klinikai eset és én vagyok alkalmatlan arra, hogy bárki is elfogadjon.

Aztán ha felszívom magam és megpróbálok továbblépni (pl tavasszal szerelmes lettem, de az a kapcsoalt végül sajnos nem jött össze), akkor a világ legnyálasabb szövegével kér bocsánatot, hogy ő sose bánt soha többet.

Úgy érzem magam, mint egy ororszlán markában, nem tudom mitévő legyek, teljesen kétségbe vagyok esve.

(Ha kell még részlet a tisztánlátás kedvéért, kérdezzetek, csak most hirtelen minden zagyva a fejemben.)

2020. aug. 4. 10:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden kapcsolatot meg kéne szakítanod vele, és új életet kezdeni. Máshogy nemigen fog menni.
2020. aug. 4. 10:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Óh te szegény. Ha folytatod ezt vele, ennek nagyon nem lesz jó vége.

Össze kéne jönnöd egy átlagos, rendes pasival, aki még a lábad nyomát is imádná.

2020. aug. 4. 10:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az oroszlán markából csak te tudsz kijönni, ha nem nézel hátra-oldalra, csak előre.És nem érdekel ki mit mond, hogy pocskondiáznak csak a célra nézel.
2020. aug. 4. 10:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el.Nálam ez mindig bevált :)
2020. aug. 4. 10:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem feltétlenül kérd ki szakember segítségét! Benne vagy egy mérgező kapcsolatban, érzelmileg nem tudsz elszakadni, előbb vagy utóbb tönkremész benne. Egy pszichológus nagyon sokat tudna neked segíteni. Már csak azért is érdemes lenne, mert ha ebből ki is szabadulnál, lehet, egy hasonlóba futnál bele. Kitartás!
2020. aug. 4. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Legyél határozott! Nem értem, mi az, ami miatt nem lépsz, ha minden porcikáddal érzed, hogy ez az út nem vezet sehová?

Nem írtad, hogy lenne közös vagyon, esetleg gyerek. Én hasonló helyzetben voltam, de nálunk 13 éves kapcsolat volt (gyakorlatilag házasság), és két gyerek, közös vagyontárgyak. Lett volna indok maradni, a környezetem zöme el is várta volna, hogy maradjak, de másfél év nulla intimitás után, amikor felbukkant az életemben a szerelem (akkor még csak plátói szinten), akkor léptem.

Mindent meg lehet oldani. Boldogtalanul, egymást eltűrve élni viszont értelmetlen. Én nem bántam meg, sőt, megkönnyebbültem, amikor kiléptem a rossz kapcsolatomból. Igaz, volt kezdetben lelkiismeret-furdalásom, a volt párom beteg lett, rettenetesen szenvedett, egy év kellett, hogy összeszedje magát. Segítettem neki, ahogy tudtam, de csak mint a gyerekeim apjának. Egy év kellett, hogy összeszedje magát, mostanra jól van, együtt neveljük a gyerekeket (jöhet és viheti őket bármikor, és viszi is), de elvált szülőként.

A kezdet nehéz. De amint megteszed az első lépést, a többi már alakul. Kitartást! :)

2020. aug. 4. 10:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"megtalálja a módját, hogy visszasírja magát"

Ha nem gond, rád helyezném a fókuszt: nem tudsz nemet mondani. Nem tudod elviselni a kegyetlen ember hálátlan szerepét. Hiába tudod, hogy ezt kellene tenned, nem tudod elviselni azt a felelősséget, hogy nemet mondj egy sírva könyörgő embernek. Ez pedig rendkívül zsarolhatóvá és manipulálhatóvá tesz, hiszen akármikor könnyeket látsz bűntudatod lesz.

Ebből szerintem háromféle módon tudsz kiszállni:

1: ő szakít veled, mikor elege lesz. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ha eszébe jutsz nem jön vissza.

2: összejön egy másik párkapcsolatod, amire hivatkozva már le tudod rázni.

3: végre összeszeded magad és határozottabb leszel egy kicsit.

Én a harmadikat javaslom, és nem csak a párkapcsolatod miatt.

A hangvételem ellenére nem ítéllek el (nagyon is megértelek), inkább csak szeretnék a fejed mellé tenni egy fazekat, amit közben fakanállal verek, hogy így kívánjak jó reggelt: nem ő az oroszlán, hanem te vagy a húsvéti bárányka.

2020. aug. 4. 10:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért hagyod, hogy visszajöjjön? Mindenhol le kell tiltani, hogy ne érhessen el.
2020. aug. 4. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

"Miért hagyod, hogy visszajöjjön? "

Mert képtelen nem hagyni.

"Mindenhol le kell tiltani, hogy ne érhessen el."

Ó, az ilyen ember megoldja, hogy megtaláljon.

2020. aug. 4. 10:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy aki nem akarod elengedni és ő ezt ki is használja. Csak egy ideig lenne nehéz. Tanulj meg nemet mondani!
2020. aug. 4. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!