Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Teljesen kétségbe vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kétségbe vagyok esve. Segítségre lenne szükségem?

Figyelt kérdés

Több mint 4 éve tart ez a huzavona.

30 vagyok, nő, a férfi pedig 36.

Semmi nincs, ami marasztalna a kapcsolatban, egy jó dolgot nem tudok felmutatni, ami miatt benne kéne maradnom ebben a se veled-se nélküled trágyában. De mégis, nem tudok szabadulni.

4 éve összejöttünk, kb fél évig jó volt a kapcsolat, aztán elkezdett furcsa lenni. Majd kibukott, hogy az exével kavar. Szakítás lett belőle.

Azóta 2 kapcsolatom is gallyra ment, mert nem tudtam továbblépni és megtalálja a módját, hogy visszasírja magát.

Én vagyok a paranoiás, mert nőkkel beszélget kétértelműen. Én vagyok a túl féltékeny, én vagyok az, aki hibás, mert nem bír vele csak úgy szexelni, ha lelkileg nem vagyok rendben. És már elhiszem, hogy én vagyok a dilis, én vagyok a klinikai eset és én vagyok alkalmatlan arra, hogy bárki is elfogadjon.

Aztán ha felszívom magam és megpróbálok továbblépni (pl tavasszal szerelmes lettem, de az a kapcsoalt végül sajnos nem jött össze), akkor a világ legnyálasabb szövegével kér bocsánatot, hogy ő sose bánt soha többet.

Úgy érzem magam, mint egy ororszlán markában, nem tudom mitévő legyek, teljesen kétségbe vagyok esve.

(Ha kell még részlet a tisztánlátás kedvéért, kérdezzetek, csak most hirtelen minden zagyva a fejemben.)

2020. aug. 4. 10:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pont.

7-es, igen... a nemet mondás nálam nagy kihívás. Javultam az elmúlt években, de a kardinálisan fontos dolgok le tudnak bénítani. Ilyen hogy embereket magamra haragítok.

8-as, voltak már ilyen próbálkozások, volt, hogy itt járt a lakásomnál, eléggé félek...

2020. aug. 4. 12:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"igen... a nemet mondás nálam nagy kihívás"

Ezzel nem vagy egyedül, egy pillanatra se érezd magad rosszul. Egyúttal ne felejtsd el, hogy tanulható!

7-es voltam.

2020. aug. 4. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!