Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok tovább lépni segitségre lenne szükségem tapasztalatokra hogy ilyen helyzetben mit kell tenni?
Figyelt kérdés
5 évig voltunk együtt.2,5 hónapja szakitottunk a barátnőmmel. Mindketten sokat hibáztunk a kapcsolatunk alatt de szerettük egymást annyira hogy valamelyikünk,ha szakitásra került sor mindig vissza akartuk kapni a másikat hol én hol ő. Most viszont szakitott velem és már hiába akartam visszat csinálni,közbe jött egy férfi aki lecsapott rá ezt közölte is velem az exem. Azt a férfit már régebbről ismerte alakult régen köztük valami de miattam lerázta de most úgy gondolta hogy meg próbalja vele. És bevallom hogy tényleg nem csodálkozom azon hogy máshoz rohant. Nem becsültem meg eléggé elhanyagoltam pedig olyan jó volt hozzám. Bánom már de sajnos késő.Elfogadni elfogadtam de a szivem nem tudja elfogadni. Tönkre mentem nem tudok tovább lépni minden lányba őt keresem senki nem olyan mint ő és fáj hogy ő tovább tudott lépni. Vajon megfogja bánni ezt ha az a férfi kidobja őt?2019. máj. 25. 14:45
1/3 anonim válasza:
A sértett önerzeted, ami ilyenkor munkálkodik.
2/3 anonim válasza:
Idővel jobb lesz. Az én párom úgy csalt meg,hogy egyetlen értelmes érvet sem tudott mondani hogy miért tette. Mindenünk megvolt, szerettük egymást mégis megcsalt, majd aztán önmagát állította be áldozatként.
3/3 anonim válasza:
#2 igen ez teljesen jellemző, amit írtál. legtöbbször van indokuk, sőt pontos terv is, de nem fogja az orrodra kötni, ez ilyen sajna.
kérdező, nem te vagy az első, sem az utolsó. kapd össze magad és lépj tovább, jó nyilván egy kicsit kell rinyálni, de ez idővel enyhül majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!