Német TELC nyelvvizsga? Tapasztalatokra és segítségre lenne szükségem. SOS
Előre otthon kidolgozod, aztán azt meg ott felmondod. És figyelj, hogy mit mond a másik, mert majd bele kell kérdezned. (de ha jól rémlik erre lesz időtök, hogy megbeszéljétek, hogy ki mit kérdez a másiktól és ki mit válaszol)
Magadat tudd bemutatni. Általában valami programot kell lebonyolítanod, hogy Németországból jönnek xy-ék és szervezz nekik programot, vagy valakinek gyűjtsd pénzt és arra szervezz egy adománygyűjtést, stb. A másik meg egy érv ellenérv. Kaptok egy szöveget, amit elolvashattok, és megbeszélitek, hogy ki mi mellett érvel és talán még idő is van kidolgozni de már nem emlékszem. Az a jó, hogy van forrás, amiből lehet mazsolázni+ ott a kút fejed. Én annó az elektromos autót kaptam. Sok sikert! :D
Ha tényleg lenne idő megbeszélni ,hogy ki mit kérdez a másiktól az nagyon jó lenne :D de persze gondolom ez függ majd a társamtól is ,hogy mennyire lesz együttműködő.
Akkor majd a forrást sasólom rendesen.
Köszönöm!!! és a választ is. Szép Napot!
En is vasarnap megyek,csak en csupan irasbelire!
Jo tanacs: szobelinel ki lesz irva ki a parod,keresd meg es beszeljetek meg mit fogtok egymastol kerdezni,nekem ez tokre bejott
80%-os lett a szobelim :) hajra vasarnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!