Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításnál elvárható az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításnál elvárható az indoklás?

Figyelt kérdés

4 hónapja szakított velem a volt barátom, egyik nap még arról beszélt, hogy sosem volt ilyen boldog, és sosem érzett ilyen mély érzéseket, mint velem, majd másnap szakított. Kértem, hogy mondja el mi történt vagy hogyan jutott 1 nap alatt ekkora fordulatra, de azt mondta nem tudja megfogalmazni, majd egyszer LEHET, hogy ír egy levelet amiben elmondja. Ez azóta sem történt meg.

Csak szerintem nem okés, bármilyen nemű indoklás nélkül szakítani?

Nyilván voltak problémák a kapcsolatban, másfelől pedig bárki bármikor szakíthat, saját döntése. De nem szokás ilyenkor legalább valamit mondani, hogy pl. mégsem szeretlek, vagy megismertem valakit mást, vagy bármit?

27 N vagyok, ő 28 F

2022. febr. 15. 12:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9#, 2 napja tudtam meg, hogy, szakítás után 1 héttel visszament az exéhez. És nyilván nem pörögnék rajta ha megszűnt volna minden kontakt, csakhogy a közös barátainknak elég durván torzítva mesélt mindent, pár hete is az egyik haverunk mondta, hogy még mindig miattam van maga alatt és rólam beszél neki szüntelen, pedig együtt él a mostani barátnőjével -akinek szintén beszél rólam meg hogy kivan miattam. Közben meg folyamatosan azon van, hogy véletlenül se találkozzunk, mindent úgy próbál szervezni közös barátokkal, hogy vagy ő vagy én ne legyek ott. Hát ezért pörgök még rajta, mert kb ki akar tiltani a közös baráti társaságból és a mai napig nem tudom, hogy miért szakított, miért beszél még mindig rólam és miért akar minden áron elkerülni.
2022. febr. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!