Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 év körüli nőt a megcsalás, szakítás melyik változata viseli meg a legjobban?
Szerintem a megcsalás, mert annál még az a jobbik opció, hogy utána még szakítanak is.
“Dupla jackpot”.
Amit én láttam nemrég.
Sportos srác szép barátnő, de éveken keresztül ment közöttük a téma, hogy miért nem megy vele kondizni, kocogni a csaj.
És akkor egy idő múlva a srác már nem könyörgött, hanem össze jött egy hozzá hasonló csajjal a konditeremben, úgyhogy együtt edzettek, együtt kocogtak, meg most már terhes is a lány, gyerekre készülnek.
Az előző meg teljesen kivan és felszínes bunkónak meg ilyeneknek nevezi az exét.
Ha 18 assal csal/elhagy: éretlen komoly kapcsolatra neki még csak a lyuk kell a nőkben de jo hogy megkímél magátol
Ha 45 össel csal/elhagy: majd rájön arra, mekkora hülye volt.
Ha homival van: minden 2.pasimrol kiderul hogy bi hajlamai vannak, már megszoktam, hogy a legtobb ferfi b.zi. köszönöm hogy békén hagy es nem kell nekem nyúlkálni a s.ggébe.
7 ha a srácnak mindegy ki csak legyen akivel kocogni lehet az jobb is ha megy.
En hasonlot ismerek aki mamahotelbe keres olyat aki neki szül. Nem sok nő van elhiheted aki egy anyóshoz(elviselhetetlen az anyja)akarna családot csinálni hogy lehúzzák a csokkal meg a fizetését.
Az a srác is ezt csinalja hogy mindenkit dob aki nem szül az anyjához es keres másik tenyészkancát. Ez nem szerelem aki ilyen hogy mindegy ki csak passzoljon a világképébe. Az ilyen csak az önmaga érdekeit nezi nem a masikat. A masik csak addog jo amog ugy ugrál ahogy ő fütyül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!