Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, ha nagyon elrontottat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha nagyon elrontottatok valamit , akkor küzdötök a nőért?

Figyelt kérdés
A barátnőtök szakít veletek, mert sorozatosan rosszul bántatok vele, nem ismertétek el, hogy hibaztatok, változni nem akartatok, nem akartatok leülni vele beszélni, mert úgysem a ti hibatok. Ilyenkor szakításkor, ha szeretitek a nőt küzdötök érte? Próbáltok változni, ha szerelmesek vagytok, hogy visszakapjatok? A barátnő is szeret csak nagyon csalódott, ezért szakít mert nem látja h változtok.
2022. febr. 4. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a másik megváltoztatása nem szokott jó projekt lenni.
2022. febr. 4. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Általában az ilyenek próbálkoznak, de az értelmes csajok nem fogadnak vissza ilyen taplót.
2022. febr. 4. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Francnak se lenne kedve küzdeni, nem találkoztam még olyan emberrel aki érne ennyit.
2022. febr. 4. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak én nem értem azt hogy mit jelent az, hogy valaki sorozatosan rosszul bánik a másikkal, de változni nem fog, mert ez nem az ő hibája? Hát ez a kirúgom mint macskát 💩ni kategória. Én kicsit sem tudnék szeretni egy ilyen lényt, tehát sorozatosan eleve nem tudná ezt a 'rosszul bánást' elkövetni ellenem mert az elején ki lenne dobva, és ha próbálkozna tovább akkor el lenne zavarva.

Akkor is ha ígérgetné hogy megváltozik, mert ilyen nincs, még a mesében sem. Ha meg nem is ígérné, az meg pláne nem meggondolás tárgya. Hülyék a másik oldalon ➡️ ahogy szokták mondani.

2022. febr. 4. 22:30
 5/8 peca1000 ***** válasza:
100%

Dehogy kűzdök.

Ha eddig sem tettem, miért tenném?

2022. febr. 4. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem nagy dolgokat rontottam el, mégis küzdöttem. Hülyeség volt... :D
2022. febr. 5. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ilyent úgy vágom ki, mint macskát...
2022. febr. 5. 06:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Én most ilyen szituban vagyok. Vagyis hasonló. A páromat sikerült akaratlanul is megbántanom, noha szeretem. Itt mindenki mindig azonnal ítélő bíróság és fél-infók alapján ítél mindenki. A mi esetünkben volt pár csúnya, bár az én mércémmel nem annyira kemény veszekedés, ami benne okozott töréseket. Nem volt egymás pocskondiázása, ajtócsapkodás, stb, mindössze az idillbe belerondított pár vita, amikor elszabadultak az indulatok. Nekem is szarul estek és ez mindig 50-50% volt, csak vele ellentétben én el tudtam ezeket engedni. Ő jobban ragaszkodott a sérelmeihez. Most azon vagyunk, hogy alaposan átbeszéljük a dolgokat és én meg teperek, hogy kiengeszteljem. Remélem jól végződik. Egyszerűen mindketten erős személyiségek vagyunk, de sértődékenyek is. A magam részéről nagyon sajnálnám, mert alapvetően nem vagyok egy tapló majom. Mindenkinek vannak pillanatai.

Megválaszolva: én küzdök Érte, amíg csak van értelme.

2022. febr. 5. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!