Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam mindent?
Figyelt kérdés
Elrontottam mindent, oda adta magát a lány nekem, 2 hétig volt velem, nagyon szeretett és énis őt de a masodik hét elejen nagyon feltekeny lettem, pedig nem volt mire, tulsagosan el nyomtam őt, minden nap talalkozni akartam vele, es mInden nap ez miatt veszekedtem vele hogy mé nem talalkozunk, utólag belegondolva nagyon nagy hulyesegeket csináltam, hirtelen szakitott velem, 20km mentem hozzá hogy meg beszeljuk de ő nem akart, hiaba mentem, azt mondta hogy úgy erezte hogy en vagyok az igazi csak neki ez sok, nem ir vissza semmi, monda hagyjam stb... szerintetek vissza tudom még szerezni őt valamikor?2021. júl. 8. 15:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést láttam már egyszer. Nem te vagy az, aki kibuszozott a nőhöz, és bezárkózott a házba?
2/4 A kérdező kommentje:
Lol, nem
2021. júl. 8. 15:04
4/4 anonim válasza:
Érdekes. Kísértetiesen hasonlít ez a sztori arra a buszos sztorira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!