Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg elrontottam és az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg elrontottam és az én hibám?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt lassan de csak 3éve élünk együtt.

Eleinte 50kmre laktunk egymástól.

Viszont az össze költözés nem úgy alakult ahogy szerettem volna. Sok olyan szokás jött elő ami engem hosszú távon zavar, de gondoltam adok időt az össze csiszolódásra..

Úgy jöttünk össze hogyha minden oké, babát szeretnénk. Ő azt mondta 30eves kora előtt szülni szeretne amit megértettem, de amikor szóba került a baba én mindig őszintén elmondtam miért nem akarok még. Viszont a fenti szokások nem változtak én hiába próbáltam többször elmondani mi a gátja a dolognak..

Mindig azt mondtam hogy megértem ha nem tud rám várni tovább és szakít.

Viszont úgy érzem hogy ha szakítanánk akkor elvettem tőle x évet hogy szüljön, de legalábbis az esélyt hogy 30elott szüljön.

Pedig nem kértem hogy tartson ki míg azt érzem itt az idő, ( ő is donthetettvolna úgy hogy nemvár tovább) mert ezt soha nem tudtam megmondani mikor akarok..

2021. jún. 28. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Mégis mik ezek a szokások, és mi az indok, amiért nem akarsz babát? Elég lényeges infókat sikerült kihagynod, így nehéz segíteni.
2021. jún. 28. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek alapján ezt így nem lehet megmondani, kicsit többet kellene mesélned arról, hogy mi zavar téged a párodban, mi az, amin változtatnia kellene?

Elmondtad neki, hogy azért nem akarsz babát, mert vannak dolgok/tulajdonságok/szokások, amik zavarnak vele kapcsolatban? Ha ez 3 év alatt sem változott, akkor miért húztad eddig az időt ?

Szereted még a párodat?

Hány évesek vagytok?

2021. jún. 28. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ember élete nem mindig úgy alakul ahogy szeretné. Ez nem a te hibád, nem vettél el tőle időt, ezt felejtsd el.

Szerintem legobb, ha külön utakon folytatátok, ha ennyi idő alatt nem sikerült összecsiszolódni, az a gyerek meg pláne nem hiányzik nektek. De ő szeretné, és ilyen dolgokban nem lehet kompromisszumot kötni.

2021. jún. 28. 17:10
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Hát nem szül 30 éves kora előtt, akkor mivan? Semmi... Szakíts vele, miatta meg ilyen hülye indok miatt ne maradj egy rossz kapcsolatban.
2021. jún. 28. 17:13
 5/11 A kérdező kommentje:

Sok olyen szokása van, amik számomra zavaróak pl.

semennyire sem törődik azzal mi hogy van otthon

szó szerint úgy teszi le a ruháit mintha lerángatták volna róla,

nem gondoskodó vagy házias, szoktam én is főzni, de őt az se érdekli ( akkor se ha neki lenne ideje rá)van e kaja vagy nincs ha ép nem csináltam..

annyira nem tud párhuzamosan haladni a munka háztartás össze egyeztetésében annak ellenére hogy én is csinálom..stb

2021. jún. 28. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

Na ezek alapján amit írtál, pláne azt mondom, hogy itt a vége.

Gyereket akar, amikor sajátmagáról nem tud gondoskodni, főzni sem tud magának, de egy gyerekről majd gondoskodna?

Úgy látom, neked már van egy gyereked:)

2021. jún. 28. 18:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez a semennyire sem törődik úgy értem hogy neki minden jó ott épp ahol van akár még a földön is..pl össze hajtottam a ruháit, egy hete nem volt képes eltenni.. ezek lehet gyerekesek..de engem zavar
2021. jún. 28. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
7. Ö a gyerekes(önálottlan) és nem te.
2021. jún. 29. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Fasza.. Ha alapból ilyen, akkor a gyereket is rád lőcsölné, hogy méz azzal is te kínlódj. Nem minden nőnek való gyerek, csak sajnos ezt sokan nem fogják fel. A te barátnőd észben még gyerek. Totál alkalmatlan lenne anyának is!
2021. jún. 29. 20:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Pedig ő már azt mondja rég készen áll. Viszont a tettei nekem nem ezt mutatják..ahogy viszonyul a dolgokhoz
2021. jún. 29. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!