Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan a nőknél, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan a nőknél, hogy rájönnek, valamit elrontottak, nem kellett volna szakítaniuk, és utána igyekeznek újrakezdeni?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy nem. Nagyon beleállnak, meggyőzik magukat, hogy úgy jó, ahogy döntöttek, és soha felül nem írják. Nincs bocsánat, nincs kapcsolatfelvétel, semmi (a bocsánaton nem azt kell érteni, hogy megcsalás/vétek történt a másik fél részéről).

Ennél fogva sokkal keményebb szívűek, mint a férfiak. Érzelmeket akarnak, állítólag a férfiak az érzelemmentes gépek, de a szakítás utáni értékeléskor ez pont megfordul.

2021. nov. 18. 11:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Rossz a kiindulás. A férfiak rontják el a dolgokat.
2021. nov. 18. 11:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már egyszer eljutottam arra a pontra, hogy nem akarom az adott embert az életembe, és végig is vittem az elhatározást, akkor akár én voltam a hibás, akár nem, az már úgy van jól, ahogy van. Sosem kezdenék újra kapcsolatot, max. jó sok nullkommunikációs év után.
2021. nov. 18. 11:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel én egy kemény szívű férfi vagyok mert én sem szeretek a töltött káposztán kívül semmit sem újra melegíteni.
2021. nov. 18. 11:44
 4/15 anonim ***** válasza:
En mindig sok esélyt adok mielőtt szakítok, szólok, hogy mi nem tetszik, stb. De ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2021. nov. 18. 11:53
 5/15 A kérdező kommentje:
1: és nincs kommunikáció, javítási lehetőség, semmi. Csak a férfi hibázhat, ez cseppet sem szexista vélemény. :D
2021. nov. 18. 11:53
 6/15 A kérdező kommentje:
4: És már eltelt x év a szakítás óta, egyedül vagy, egyedül élsz, évekkel ezelőtt vettél egy babaruhát, hogy de cuki lesz majd a gyerekemen, ami azóta is a szekrényben van, mert nemhogy gyerek, de férfi sincs? És aki lehetett volna apuka, azzal szakítottál mondvacsinált okból? Konkretizálhattam volna a kérdést, a lényeg, hogy belátás nincs az illetőnél.
2021. nov. 18. 12:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#6: És látod, még a babaruha szomorú nézegetése is jobb opciónak bizonyul az adott személynek, mint visszamenni az exhez.
2021. nov. 18. 12:08
 8/15 anonim ***** válasza:
6 nem, hanem boldog parkapcsolatban élek,és nagyon örülök hogy szakítottam a nem megfelelő személlyel. Egy másodpercre se bantam meg.
2021. nov. 18. 12:10
 9/15 A kérdező kommentje:
8: Nyilván ha továbbléptél és jobb, akkor érthető. De arról beszélek, mikor az illető nem. Vagy épp lett új kapcsolata de az 2 évig se tartott. Vagy maradt egyedül.
2021. nov. 18. 12:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a másik ember fejével próbálj meg gondolkozni, mert az az ő reszortja, hogy a sajátját használja. Az ő döntését nem tudod felülírni, nyilván volt oka, hogy így döntött. Tartsd ezt tiszteletben, és lépj tovabb.
2021. nov. 18. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!