Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy vészeltétek át életetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vészeltétek át életetek legdurvább szakítását?

Figyelt kérdés
Igen. 52897-ik kérdés a témában...
2022. febr. 4. 16:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Hét éve volt. Új életet kezdtem, van férjem, született gyerekünk. De még mindig fáj és hiányzik. Senki nem tudja. Megtanultam együtt élni az érzéssel. Már nem harcolok ellene, tudom, hogy ez életem végéig fog tartani.
2022. febr. 5. 07:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Még nyalogatom a sebeimet. Igaz, még frissek, alig egy hónaposak. Van, hogy este iszok és zokogok. Egy fél órát, aztán utána próbálok aludni. Nem nagyon megy. Üres vagyok belül.Az jár a fejemben, hogy fél éven keresztül két élete volt. Könyörgött a nőnek, akinek már nem kell, persze érdekből. Miközben velem úgy bánt, mint egy darab ürülékkel.

Nem tudom, mikor múlik el. Csak azt tudom, hogy jó ideig senki sem kell.

2022. febr. 5. 08:20
 13/22 anonim válasza:
100%
Én nehezen éltem át :/ aztán par hónapja a barátnőm fel keresett,megbánta a hűtlenségét stb,kapott esélyt mert tényleg őszintének láttam,meg szeretem is,de elkezdett a hetekben ismét nagyon furcsán viselkedni kb nem érdeklődik már mivan velem stb,és így adta a jeleket anno is.. szóval mentálisan igyekszem felkészülni,de egy beszélgetést meg ejtek azért
2022. febr. 5. 10:56
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
#13 és tanulj is belőle, kutyából nem lesz szalonna
2022. febr. 5. 11:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#13: nekem volt pontosan ugyan ilyen szituaciom, ketszer. Jobb, ha bizol a megerzeseidben; es ne kovesd el a hibat, hogy teret adsz annak, hogy ujra megtegye. Te voltal a jofej, aki visszafogadta. Te szereted ot csak. O csak hiszi aztc hogy szeret; de ez nem valos. Hidd el, hogy igy van, meg ha faj is.
2022. febr. 7. 08:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

13# Nekem anno nagyon nehéz volt feldolgoznom a megcsalást, végül odajutottam, hogy legszívesebben kivágnám, látni sem akarom. Egyszerre éreztem fájdalmat, undort és a szerelemnek azt a maradékát, ami még megmaradt. "Újrakezdtük", mert azt hittük hogy működni fog de nem sokáig működött. Nem közvetlen emiatt szakítottunk, de előzményként erősen ott volt. Ha oka volt rá, ha nem, nem tudtam tovább így együtt lenni vele.

Nem a szakítás volt durva, hanem utána a hiánya. Nagyon nehezen vészeltem át.

2022. febr. 7. 08:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Sosem dolgoztam fel.
2022. febr. 7. 08:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy...

Akárhányszor tesszük fel, 52897-edszerre is fáj

Pedig nem kéne már. A seb helyén már rég csak heg van, de hiába próbálok mással foglalkozni, nem tudom meg nem történtté tenni. Nem volt csalódás, sem be nem teljesülés. Csak hibák, és az azt követő őrlődés és hatalmas űr. Pont ezért fáj. annyira..

25F

2022. febr. 7. 10:28
 19/22 anonim válasza:
100%
13 # vagyok. Közben beszélgettünk hétvégén,állítása szerint,nyomást érez magán a szülei miatt,meg a vizsgái miatt hogy izgul,meg hogy.. depisnek érzi magát. Próbáltam beszélgetni vele normálisan.. hmm bocsánatot kért,aztan kiderül. Mondtam neki nem haragszom rá ,de jól esett volna,ha csak aztmondja figyu,kis magányra van szükségem vagy ilyesmi.De azért tartok ugyan úgy ahogy az előttem szólók is jelezték. De igyekszem lazulni is
2022. febr. 7. 10:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Barátok, bulik, alkohol, új hobbi, pasizás ezerrel. 7 hónap után lettem túl, ekkor 18 éves voltam
2022. febr. 11. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!