Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A pasik többsége lecserélné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége lecserélné az átlagos barátnőjét egy ilyen lányra, ha tehetné, vagy hűséges maradna hozzá továbbra is?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 3. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
87%

Maximálisan vállalom az "ostobaságot", ha ez azt takarja hogy szerintem nem normális kislányokra gerjedni felnőtt fasziként. Gondolom a törvény is ostoba szerinted, mivel (hiába 14 a beleegyezési korhatár) tilos 18 alattiról erotikus jellegű felvételt készíteni, tárolni, nézni. :D

2022. febr. 3. 16:19
 62/82 A kérdező kommentje:

Az ostobaságod ott nyilvánul meg, hogy általános iskolás korúnak tartasz egy olyan csajt, aki rég túl van már azon az életkoron. Meg abban, hogy egy ilyen kifejlett, és tökéletesre sportolt női testhez való vonzódást csak 16 éves korig tartasz elfogadhatónak.

Ostoba vagy, és nagyon jól ajtón az önbizalomhiányod. Ezzel, amit kitaláltál, nagyon jól meg tudod magyarazni, hogy miért nem te tetszel a pasiknak. Az persze, hogy szarul nézel ki, fel sem merül benned. Idióta.

2022. febr. 3. 16:25
 63/82 A kérdező kommentje:
*átjön
2022. febr. 3. 16:26
 64/82 anonim ***** válasza:
85%

"aki rég túl van már azon az életkoron"

Továbbra is várom erre a bizonyítékot vagy bármit ami igazolja. De már többször kérdeztem rá és nem vagy hajlandó linkelni semmit ami igazolná az életkorát,ami enyhén szólva gyanús. Vagy te magad se tudod, vagy tudod de tagadod hogy fiatalkorú.

"egy ilyen kifejlett, és tökéletesre sportolt női test"

Aha, tehát a vékony, fejletlen felsőtest és a nagy(nak tűnő) fenék tökéletes, sportos? :D

Fogalmam sincs, hogy honnan veszed hogy nem tetszek senkinek. Olyanoknak nem is AKAROK tetszeni, akik kamaszlányokra buknak.

2022. febr. 3. 16:29
 65/82 A kérdező kommentje:

Az életkorát nem tudom, mert a csatorna, amin szerpel, nem közli. De ettől függetlenül egészen biztos, hogy nem 14 éves általános iskolás, ez csak a hülyeséged. Egy általános 14 éves iskolás nem így néz ki.

"Aha, tehát a vékony, fejletlen felsőtest és a nagy(nak tűnő) fenék tökéletes, sportos? :D"

Az. És nem igaz, hogy fejletlen, maximum abba tudsz belekötni, hogy nincs nagy melle, ami egyáltalán nem érdekel. Jen Selternek majdnem ugyanilyen alakja van, és milliók imádják. Kis mell, vékony test, nagy fenék:

[link]

Jen viszont már 30 körüli.

"Olyanoknak nem is AKAROK tetszeni, akik kamaszlányokra buknak."

Inkább egy felnőttkorú (18-19) éves kamaszlány, mint egy lepukkant 30 éves asszony.

2022. febr. 3. 16:41
 66/82 A kérdező kommentje:
Mondjuk a 18-19 éves már nem igazán kamasz. Na mindegy. Az üzenet átmenet.
2022. febr. 3. 16:45
 67/82 anonim ***** válasza:
85%

"Az életkorát nem tudom, mert a csatorna, amin szerpel, nem közli."

De azért bizonygatod, hogy tuti 18+. :D

Akit linkeltél, neki nagyon jó alakja van (bár a nadrág nem a legelőnyösebb, eléggé elrejti a lábai formáját. Neki tényleg sportos, nem csak extravékony+felpuffolt.

De ezek szerint ő is "lepukkant 30 éves asszony" lenne? :DD

2022. febr. 3. 16:49
 68/82 A kérdező kommentje:

Ettől függetlenül nem 14 éves. Már csak a seggéből kiindulva sem az. ​Az vagy több év edzés eredménye, vagy implantátum. Ezek közül egyik sem valószínű egy 14 éves esetében, akit a szülei tartanak el, és el van havazva a házi feladatokkal.

"De ezek szerint ő is "lepukkant 30 éves asszony" lenne? :DD"

Nem. Az insta fotó alapján kifejezetten gazdag, szóval nem is lehetne lepukkant, meg fitness modell is, neki jól kell kinézni. Eddig sikerült.

2022. febr. 3. 17:01
 69/82 A kérdező kommentje:
Mondjuk Jen esetében érdekes téma, hogy neki van-e implantátuma, vagy nincs. Ő tagadja, de mindegy. Ez nem ide tartozik.
2022. febr. 3. 17:05
 70/82 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem, ha igazán szerelmes vagy a párodba, akkor nem mondanád róla semmiképpen, hogy "átlagos". Lehet, hogy látsz más embereket, akik külsőleg vonzóak, esetleg még azt is mondanád, hogy vonzóbbak, mint a párod, de önmagában ez nagyon kevés, hogy "lecserélj" egy embert, akihez fizikalig, érzelmileg kötődsz, közös múltatok van, élményekkel, tapasztalatokkal.

Én is látok vonzó, jó külsejű embereket nap mint nap, de semelyikről soha egy pillanatig nem gondoltam azt, hogy na, mennyivel szívesebben lennék vele, mint a párommal.

2022. febr. 3. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!