Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A pasik többsége lecserélné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége lecserélné az átlagos barátnőjét egy ilyen lányra, ha tehetné, vagy hűséges maradna hozzá továbbra is?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 3. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
2%
kemény, mit ki nem képes hozni az emberekből az irigység.
2022. febr. 3. 15:47
 42/82 anonim ***** válasza:
81%

Mint írtam, van 12 éves unokahúgom, úgyhogy szoktam látni ilyen korú lányokat.

Ugyanazt a videót nézzük?? Amit én látok, az egy nagyon vékony alkatú, ruhával vagy videótrükkel kiemelt fenekű nagyon fiatal lány, sok sminkkel amitől picit talán idősebbnek tűnhet. Hol látsz érett testet??

2022. febr. 3. 15:51
 43/82 anonim ***** válasza:
0%

40.-re.

És HA, kislány? manapság már 12-13 évesen piálnak, meg csoportosan dugnak.

2022. febr. 3. 15:53
 44/82 anonim ***** válasza:
11%

#43 akkor nagyon korán érő unokahúgod lehet.

vagy mittudomén, én nőttem fel túl régen. amikor még nem az volt a norma, hogy a húszéveseken már remeg a háj.

2022. febr. 3. 15:55
 45/82 anonim ***** válasza:
95%

Ezt mondd a bíróságon alkalomadtán...

2022. febr. 3. 15:55
 46/82 anonim ***** válasza:
17%
gyakorlatilag teljesen nőies a csontozat formája, a zsíreloszlása, mindene. egyszerűen törékenyebb alkat, csak ezt sokan valamiért nem tudják elviselni.
2022. febr. 3. 15:56
 47/82 anonim ***** válasza:
95%
#44 na igen, neked a k.rva anyád, ha 12 évesekkel akarsz szexelni
2022. febr. 3. 15:57
 48/82 A kérdező kommentje:

"Nem. A 12-14 éves lányok néznek ki így"

Vannak olyanok ebben az életkorban akik KISSÉ hasonlóan néznek ki, de ez nem azt jelenti, hogy ez lenne a normális. Ezért mondják azt, az olyanokra, hogy "többenek néz ki, mint 14". Vagyis ez a külső nem egy átlagos 14 éves lány külseje, hanem maximum olyanéhoz hasonlít (nem ugyanolyan!) aki idősebbnek néz ki. Tehát ez is engem igazol, hiszen ez a külső a kisebbek körében sem elterjedt. A videón egy átlagos 18-22 év körüli csaj van.

Azt pedig jegyezzétek meg, hogy a pedofil kifejezetten gyerekekre utazik. 8-10 évesekre. Éppen ezért nagyon sérted azokat, akiket ezzel gyanúsítasz meg.

Meg amúgy is, egy 18 éves lányhoz való vonzódást már a szakma sem nevez pedofiliának, de mindegy. Bármennyire is nem tetszik, ez van. Olvass utána, ha nem hiszed.

2022. febr. 3. 15:58
 49/82 anonim ***** válasza:
14%

"Meg amúgy is, egy 18 éves lányhoz való vonzódást már a szakma sem nevez pedofiliának, de mindegy."

az elkopóban levő irigy nők szemében viszont mindenki pedofil, akik náluk jóval fiatalabb és vonzóbb nőkre izgul

(komolyan, itt volt már olyan kérdés, ahol lepedofiloztak egy idősebb faszit, mert 30 (!) éves nőkre izgult)

2022. febr. 3. 16:02
 50/82 A kérdező kommentje:

"Mint írtam, van 12 éves unokahúgom, úgyhogy szoktam látni ilyen korú lányokat."

Azt azért ne akard beadni, hogy a 12 évesek úgy néznek ki, mint a videón szerpelő csaj.

Valóban vannak, akik korábban érnek, de eddig egyikük sem jut el. Akkor sem, ha rákennek egy kiló sminket.

Azok a lányok, akiket te láttál, feltehetően ribisen öltözködnek, de attól testre nem érhetik el egy 18 éves lány alakját.

2022. febr. 3. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!