Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Török ferfival akartam nyelvet tanulni, de a parom dobott?
Sziasztok!
Erdekel a török nyelv es kultura. Benne vagyok török magyar baratsag stb csoportokban. Ott irtam egy hölgynek hogy szepen beszel törökül stb... Meg hogy regen is beszelgettem török ferfiakkal de kikezdtek.... Erre a hölgy ajanlotta egy török baratja fiat hogy ő tanit törökül messengeren. Csak barati beszelgetes lett volna irta a hölgy hogy nem perverz a fiu stb.... Es kert rolam kepet meg a fiurol is küldött hogy majd bejelöl facen.... Ezt a paromnak mutattam es azonnal dobott hogy én ismerkedni akarok massal stb... nem ertette meg hogy csak nyelvtanulas miatt... lehordott minden k*nak. Mit tegyek ?
Ott az italki, van language exchange is. Gondolom angolul tudsz, amirol at lennel oktatva torokre.
Igen, egyszerubb lenne direktben magyarrol atoktatni magad torokre az azonos nyelvcsalad miatt, de magyar anyanyelvukent ugy is menni fog.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!