Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnő arra hivatkozva szakít a gyermekes férfival, hogy nem gondolta volna, hogy ennyi kompromisszummal jár egy ilyen kapcsolat, az valójában elmarta volna az apukát a gyerekektől?
Nem tudjuk a részleteket. Vagy ez, vagy nem.
Még az is lehet, hogy a hölgynek igaza van és túlságosan neki kellett volna mindenben alkalmazkodni. Meg ugye kinek mi a sok kompromisszum.
Valójában nem tudjuk. Bár ha ez lett volna a célja az eleve kibukik.
De szerintem itt a nő tényleg nem jól mérte fel azt mennyit bír. Ha pl. nem ért a gyerekekhez vagy nem is szereti őket, neki még a hétvégi látogatasok is megterhelőek lehetnek.
Köszönöm az eddigi véleményeket!
Csak azt nem értem, hogy a barátnő mégis mire számított akkor, amikor belekezdett a kapcsolatba? Tudott a gyerekekről, tudta, hogy fontosak az apukának... Azzal elégedett lett volna, ha az apa minimalizálja a kapcsolattartást?
Mivel nem volt elégedett?
Kapcsolattartás és kapcsolattartás közt óriási különbségek tudnak lenni.
Ezt a nőtől kéne megkérdezni, de továbbra is tartom: ha valóban ez lett volna a célja, vagy ki akarta volna az apát sajátítani, akkor azt elkezdte volna körmönfontabban véghez vinni. És nem szakít, hanem úgy alakítja a körülményeket.
Ez inkább szerintem olyan lehetett, hogy nem volt ebben tapasztalata, így belement a kapcsolatba és amikor benne volt, akkor jött rá, hogy ez mivel jár, és hogy ő ehhez még nem áll készen.
Mint amikor kikéred a legnagyobb fagyikelyhet, mert nagyon jónak tűnik, és még csak a felénél jársz amikor rájössz, hogy nem tudod megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!