Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnő arra hivatkozva szakít a gyermekes férfival, hogy nem gondolta volna, hogy ennyi kompromisszummal jár egy ilyen kapcsolat, az valójában elmarta volna az apukát a gyerekektől?
Figyelt kérdés
Ez lett volna a célja, és nem jött neki össze, ezért inkább kihátrál, amikor látja, hogy az apuka pénzt és időt is sokat áldoz a gyerekeire?2021. jún. 21. 16:15
11/40 anonim válasza:
Sokszor az ember akkor jön ra ha megpróbálja, és jobb hogy szakitott és felvállalta mint kinlodjon.
12/40 anonim válasza:
Ki vagy te a történetben?
Nyilván nem az apa, ha nem egyes szám első személyben beszélsz. A két ember meg gondolom ezt lezongorázták egymás között.
13/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy segítettetek más megvilágításban látni a helyzetet. Nekem csak az jutott eszembe, hogy bepróbálkozott, és amikor rájött, hogy sosem lesz ő az első a férfi számára, és látszólag esélye sincs rá, hogy ezt elérje, akkor inkább szakított.
2021. jún. 21. 16:50
14/40 A kérdező kommentje:
12: én a gyerekek anyukája vagyok, és sajnos látok a környezetemben rossz tapasztalatokat, hogy az új pár miatt a gyerekek hanyagolva vannak, vagy akár el is dobja őket az apuka. Félek, hogy nálunk is ilyen nő kerülhet a képbe, aki miatt az apukájuk beáldozza a gyerekeit.
2021. jún. 21. 16:53
15/40 anonim válasza:
Szegény leendő új hölgyet nem irigylem...
Írom ezt elvált gyerekes anyaként.
16/40 A kérdező kommentje:
15: miért is? Azért mert a párjának fontosak lesznek a gyerekei?Azért, mert nem tagadja meg a múltját?
2021. jún. 21. 16:56
17/40 anonim válasza:
Azért, mert elég kiállhatatlannak tűnsz, aki még nincs túl a volt férjén! Nagyobb esélyt látok rá, hogy neked célod elmarni az ex életéből a nőket, és nem nekik az, hogy kiszorítsák a gyerekeket...
18/40 A kérdező kommentje:
15: ha nem tudja tolerálni valaki, hogy az apának igénye van arra, hogy két-három naponta egy-két órát a gyerekeivel legyen azon nem hiszem, hogy sok sajnálnivaló van...
2021. jún. 21. 17:00
19/40 anonim válasza:
Szerintem arra gondol #15, hogy túltolod az aggódást és hó't feleslegesen. Ebben az esetben meg értelmetlenül is. Hisz szakítottak, akkor már nem mindegy mi volt vagy nem volt a háttérben?
Ez már nem a te reszortod, hogy ilyeneken aggódj. Egyrészt mert amíg nem indokolt, addig csak sárkányosodsz miatta, feszkó lesz a semmiért. Amikor meg jogos, akkor meg már úgysem tudsz tenni mit ellene.
Neked is el kell engedned a múltat. És tovább lépni.
20/40 anonim válasza:
Nem 15-ös vagyok, de basszus, miért olyan lehetetlen, hogy valaki nem akar 26-od rendű lenni egy kapcsolatban. Ezek szerint még neked is ott van a helyed! Normális nő ebből kilép, mert ez elviselhetetlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!