Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a barátnő arra hivatkozva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnő arra hivatkozva szakít a gyermekes férfival, hogy nem gondolta volna, hogy ennyi kompromisszummal jár egy ilyen kapcsolat, az valójában elmarta volna az apukát a gyerekektől?

Figyelt kérdés
Ez lett volna a célja, és nem jött neki össze, ezért inkább kihátrál, amikor látja, hogy az apuka pénzt és időt is sokat áldoz a gyerekeire?
2021. jún. 21. 16:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
28-as Sajnálatos, hogy nem érted a lényeget! Az exed partnerére semmi befolyásod. Lehet úgy is tündi-bündi, hogy 1-3-5 év múlva megkeseríti az életed, sőt ez még csak nem is a saját, hanem a ti hozzáállásotokon is múlik.
2021. jún. 21. 18:39
 32/40 A kérdező kommentje:

29: nem használom kémkedésre egyik gyerekem sem. Szép is lenne ha az apuka velük osztaná meg a szakítás okát, nem gondolod?

Az, hogy minimalizáltuk a találkozásokat, az nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem kommunikálunk, mégha ez felháborító is...

2021. jún. 21. 21:33
 33/40 anonim ***** válasza:
85%
Tényleg érthetetlen, hogy téged ez miért érdekel.... Biztos nincs párod,ideje lennne vki jól du.gjon meg.
2021. jún. 21. 22:01
 34/40 anonim ***** válasza:
84%

Én is emiatt akartam szakítani a gyerekes párommal, de egyáltalán nem taktikából, hanem úgy voltam vele, hogy nekem ez nem való.

Mire ő belátta, hogy úgy tényleg nem lehet normális párkapcsolatot kialakítani ha mindig szalad, mikor az exe csettint, és náluk van minden 2. nap, meg majdnem minden szabadnapján elhozza a gyerekeket, és a párjával nincs kettesben szinte soha. És így mindenki otthagyta volna egy idő után, nem csak én.

Az édesanyjuk azóta is nehezményezi hogy rám is van szakítva ugyanannyi idő, mint a gyerekeire. És azt mondja, hogy én intéztem így a dolgokat, miközben én pont, hogy ki akartam ebből az egészből szállni. :D

Úgyhogy lehet, hogy a gyermekeid apjának is fog jönni valaki, aki ugyanolyan fontos lesz az életében, mint a gyerekek. :) Majd ne kapj agyvérzést.

2021. jún. 22. 11:19
 35/40 anonim ***** válasza:
85%
Sok ex nem akarja megerteni ha már új életet kezdett a bolt párja, nem lesz olyan mint amikor házasságban voltak. Nálunk is mindennap telefonált ha kellett ha nem. Hiába beszélte meg a párom a gyerekével a dolgokat telefonon, ő akkor is naponta 3 telefonált, minden apró csepro dologgal. Rángatta a páromat oda, minden bajaval. Aztán meguntam és mondtam, hogy akkor éljen vele mert nekem ez nem normális, hogy szombat este vacsorazunk, és random telefonál, hogy a munkhelyen mi törtent, meg a szomszed Julcsi, mit csinált. Ramdom felhivja vasárnap, hogy menjen át ebédelni velük?!Amikor nagyon jól tudta, hogy az az 1 nap amikor mindketten otthon vagyunk. Aztán a párom nyomatékosan megkerte, hogy csak és kizárólag a gyerekkel kapcsolatos dolgok miatt telefonáljon. Azóta le van sertodve persze)
2021. jún. 22. 11:38
 36/40 anonim ***** válasza:
84%

34-35-ös: Így igaz, ahogy írjátok. Azért, mert van közös gyerek, nem kell a másik életében nonstop részt venni, igazgatni, hívogatni. És igen, az új nőnek jogos igénye, hogy szeretne a párjával kettesben is időt tölteni. Akár úgy is, hogy előre eltervezik, amibe ha ex-anyuci bele is telefonál, hogy na most szaladj ide mert a picurkád így meg úgy (nyilván nem vészhelyzet van), akkor sorry, de nem.

Mondom ezt elvált gyerekes nőként.

Ex-anyuk akkor szoktak szerintem így ráakadva maradni apukára, ha nekik nincs új kapcsolatuk és bár elvileg elengedték, gyakorlatilag kötődnek még ehhez a kerek családohoz. Ami már nincs.

2021. jún. 22. 11:51
 37/40 anonim ***** válasza:
85%
Nekem két barátnőm van aki elvalt. És mindig azt mondják, hogy az ő helyükbe senki sem léphet. Mindig ok lesznek az elsőszamu nők mert szültek. Ilyenkor fogom a fejem😂🤡
2021. jún. 22. 13:48
 38/40 A kérdező kommentje:

De sok utálkozó új barátnő gyűlt ide 😅 Nálunk a gyerekek apja önszántából jön, én sosem hívom. Szereti a gyerekeit, és az új kapcsolatoknak is el kell ezt fogadniuk.

Amúgy, ha már itt tartunk, a gyerekeknek el KELL fogadniuk, hogy apa már nem tölt annyi időt velük... Felnőtt nők(?) pedig nem tudják azt elfogadni, hogy a párjuk felelősséggel tartozik a gyerekeiért, szereti őket, és ha tehetné kétfelé szakadna, hogy a gyerekeket is lássa mindennap, úgy mint azelőtt. És nem, nem engem, hiába akarjátok itt többen belemagyarázni, ez nem rólam szól!!

2021. jún. 22. 17:41
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Ki utálkozik? Csak le lett írva más szemszögből a szituáció.

Hogy teljesen normális ha egy apuka nem a gyerekeivel tölt minden szabadidőt, hanem a saját életével is foglalkozik. Aki emiatt apuka elmarását vizionizálná, az egyedül te vagy. XD

2021. jún. 22. 19:05
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy írtam a neked nem tetsző véleményt hogy ex anyuka és egyben új nej is vagyok

Ismerem mindkét oldalt

2021. jún. 22. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!