Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnő arra hivatkozva szakít a gyermekes férfival, hogy nem gondolta volna, hogy ennyi kompromisszummal jár egy ilyen kapcsolat, az valójában elmarta volna az apukát a gyerekektől?
29: nem használom kémkedésre egyik gyerekem sem. Szép is lenne ha az apuka velük osztaná meg a szakítás okát, nem gondolod?
Az, hogy minimalizáltuk a találkozásokat, az nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem kommunikálunk, mégha ez felháborító is...
Én is emiatt akartam szakítani a gyerekes párommal, de egyáltalán nem taktikából, hanem úgy voltam vele, hogy nekem ez nem való.
Mire ő belátta, hogy úgy tényleg nem lehet normális párkapcsolatot kialakítani ha mindig szalad, mikor az exe csettint, és náluk van minden 2. nap, meg majdnem minden szabadnapján elhozza a gyerekeket, és a párjával nincs kettesben szinte soha. És így mindenki otthagyta volna egy idő után, nem csak én.
Az édesanyjuk azóta is nehezményezi hogy rám is van szakítva ugyanannyi idő, mint a gyerekeire. És azt mondja, hogy én intéztem így a dolgokat, miközben én pont, hogy ki akartam ebből az egészből szállni. :D
Úgyhogy lehet, hogy a gyermekeid apjának is fog jönni valaki, aki ugyanolyan fontos lesz az életében, mint a gyerekek. :) Majd ne kapj agyvérzést.
34-35-ös: Így igaz, ahogy írjátok. Azért, mert van közös gyerek, nem kell a másik életében nonstop részt venni, igazgatni, hívogatni. És igen, az új nőnek jogos igénye, hogy szeretne a párjával kettesben is időt tölteni. Akár úgy is, hogy előre eltervezik, amibe ha ex-anyuci bele is telefonál, hogy na most szaladj ide mert a picurkád így meg úgy (nyilván nem vészhelyzet van), akkor sorry, de nem.
Mondom ezt elvált gyerekes nőként.
Ex-anyuk akkor szoktak szerintem így ráakadva maradni apukára, ha nekik nincs új kapcsolatuk és bár elvileg elengedték, gyakorlatilag kötődnek még ehhez a kerek családohoz. Ami már nincs.
De sok utálkozó új barátnő gyűlt ide 😅 Nálunk a gyerekek apja önszántából jön, én sosem hívom. Szereti a gyerekeit, és az új kapcsolatoknak is el kell ezt fogadniuk.
Amúgy, ha már itt tartunk, a gyerekeknek el KELL fogadniuk, hogy apa már nem tölt annyi időt velük... Felnőtt nők(?) pedig nem tudják azt elfogadni, hogy a párjuk felelősséggel tartozik a gyerekeiért, szereti őket, és ha tehetné kétfelé szakadna, hogy a gyerekeket is lássa mindennap, úgy mint azelőtt. És nem, nem engem, hiába akarjátok itt többen belemagyarázni, ez nem rólam szól!!
Ki utálkozik? Csak le lett írva más szemszögből a szituáció.
Hogy teljesen normális ha egy apuka nem a gyerekeivel tölt minden szabadidőt, hanem a saját életével is foglalkozik. Aki emiatt apuka elmarását vizionizálná, az egyedül te vagy. XD
Én úgy írtam a neked nem tetsző véleményt hogy ex anyuka és egyben új nej is vagyok
Ismerem mindkét oldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!