Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Török ferfival akartam nyelvet tanulni, de a parom dobott?
Sziasztok!
Erdekel a török nyelv es kultura. Benne vagyok török magyar baratsag stb csoportokban. Ott irtam egy hölgynek hogy szepen beszel törökül stb... Meg hogy regen is beszelgettem török ferfiakkal de kikezdtek.... Erre a hölgy ajanlotta egy török baratja fiat hogy ő tanit törökül messengeren. Csak barati beszelgetes lett volna irta a hölgy hogy nem perverz a fiu stb.... Es kert rolam kepet meg a fiurol is küldött hogy majd bejelöl facen.... Ezt a paromnak mutattam es azonnal dobott hogy én ismerkedni akarok massal stb... nem ertette meg hogy csak nyelvtanulas miatt... lehordott minden k*nak. Mit tegyek ?
Akkor elveda sevgiyim, azt hiszem.....
37F incel
"regen is beszelgettem török ferfiakkal de kikezdtek"
Vannak olyan népek, ahol a férfiak hajlamosak kikezdeni fűvel-fával. Nincs ezzel gond, pláne, hogy tudod kezelni. Viszont már önmagában emiatt praktikusabb lenne nőnemű tanárt keresned.
Viszont a helyedben örülnék, hogy megszabadultam a páromtól: egyértelműen nem bízik benned. Ebből nem lehet építkezni. És ha nem most, akkor később okozott volna problémát.
Továbbá, ahogy a válaszok is mutatják: a magyarok egy jó része xenofób, pláne ha közel-keleti és dél-ázsisi kultúrákról van szó. Meg egyébként is, "magyar nőbe magyar bránert". Sajnos nyugodtan számíthatsz hasonló meg ennél cifrább reakciókra :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!