Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom, mert nem vagyok elég belevaló?
1. Ő már nem a barátod.
2. Miért nem érted meg, neki van egy zsánere, aki te nem vagy.
3. Miért nem akarsz magadnak olyan fiút, aki illik hozzád, és lehetsz önmagad mellette.
4. Igen, szakított veled a volt barátod, mert nem vagy elég belevaló. Amivel nincs baj, a legtöbb férfinak a háta közepére se kéne egy ilyen típusú nő.
Nem vagyok a társaságukban, és nem loholok utána. Szakítas óta nem beszéltem az exemmel, de összefutottam már velük, és folyton látom instán a közös képeiket. De azóta kikövettem őket :(
A a lány nem jobb mint te, csak más! Te ettől még nem vagy rossz ember, csak ezek szerint nem illetek össze a pasival.
A másik meg az, hogy minek akarnál visszakapni egy olyan pasit aki más lányba mártogatja a f*rkát? Neked ehhez lenne gusztusod?
Aki el akar menni, arra rá kell segíteni a kabátot!
Szedd össze magad, és keres egy olyan srácot akinek a személyisége illik a tiédhez.
Én is hasonló vagyok, mint a leírt lány, csak káromkodás nélkül. Hidd el, nem a magas értelmiségi srácok találnak be legtöbbször.
Most rosszul esik, persze, de néhány hónap és rájössz, mennyire gyerekes is volt a barátod és hogy mitől szabadultál meg.
Mókás, hogy ilyen fiatalon, mint te az emberek nagyja nem látja mi rejlik benne.
Te tényleg nem érzed, hogy ezerszer jobb vagy, mint az exed valaha is lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!