Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szabadulok meg az ex ajàndèkaitòl az mit okoz ?
Nem mindegy miről van szó. Én a könyvet megtartottam, a falamra kiragasztott rajzot, ami alá volt írva nagy betűkkel, hogy "ÖRÖKKÉ SZERETNI FOGLAK!!! ❤❤❤" meg kidobtam.
Előbbi megtartása semmit, utóbbi megtartása kellemetlen kérdéseket okoz a következő párodtól.
A múlt visszahúz. Egyszerűen lassítja a felejtési folyamatot, ha ránézel az ajándékra, amit akkor adott, amikor még jóban voltatok. Bármennyire szép is, érdemes megszabadulni.
Ráadásul az új párodat is elbizonytalaníthatja, ha az ex ajándékaival van tele a lakás.
Semmit. Ha nincs látható helyen, nem gond. Bár mikor használatban lévő póló van, akkor az csak egy póló a sok közül, nem azt nézem, hogy tőle kaptam. A szerelmes levelet pl. elrakom sok papír közé, azt azért nem dobom ki, mert túl szép, és talán a jövendőbelimtől se fogok olyat kapni, ami nem is baj, nem várom el, de akkor ebben benne van, hogy nagyon is egyedi az a levél. Régi msn-beszélgetések előzményeinek törléséből tudom, hogy megbánom, ha írásokat semmisítek meg, mert azok nagyon hiányzonak, úgyhogy ebből következik, hogy iratot nem dobhatok ki.
31F
Attól függ, milyen ajándékról van szó, ill. milyen személyiség a soron következő párod. Van olyan féltékeny ember, aki az utolsó tortavillát is kidobatná, ha tudná, hogy azt az ex vette. Mondjuk én ilyennel nem ismerkednék, szóval ott adnám ki az útját :D.
Normális embereknél meg azért nem mindegy az, hogy hétköznapi random használati tárgyról van szó, vagy ilyen "cicám, cejetlek"-jellegű közös képes, közös idézetes, közös poénos dolgokról - utóbbi kategória azért jó, ha nem díszfényben van kiállítva a szobában, meg nem minden nap hordod (pl. eljegyzési gyűrű, összetartozó nyaklánc fele stb.) hanem egy dobozban a szekrény mélyén, egyéb esetben az az aktuális párunkkal szemben lenne megaláztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!