Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszébe juthatok néha?
7 éves kapcsolat, neki az első. Ő a fiú. Nagyon viharos volt a kapcsolatunk de ugyanakkor nagyon mély, mint egy szappanoperában. Ő szakított pont az 1 éves évfordulón hogy megkérte a kezem és igent mondtam. Én nagyon összetörtem, aztán 2 hónapig próbált visszaszerezni, persze az összetört szívem nem engedett. Mániákusan üzengetett nekem, 25 éves létére zokogva hívott fel néha, hogy belehal a fájdalomba. Ez így lassan abbamaradt mert próbáltam semmire sem válaszolni. Azóta eltelt fél év és nagyon hiányzik még mindig nem fogom fel hogy tudott otthagyni... De még mindig szeretem sajnos. Szerintetek ő is szokott rám gondolni? Új kapcsolata nincs, és ahogy tudom bulizni se jár, a barátait is nagyon hanyagolja. Egy ilyen érzelemdús, hosszú kapcsolatot a férfiak is nehezen felejtenek?
(A szakítás oka nem volt nagy volumenű dolog, inkább az hogy milyen körülmények között szakított alapján döntöttem úgy, hogy nem békülök ki vele. Megalázó volt.)
Köszi!
Biztos, hogy eszébe jutsz, talán kicsit sűrűbben is, mint néha... :)
Nekem a mai napig legalább hetente egyszer eszembe jut az első. Az olyan meghatározó élmény szerintem mindenkinél. A többiek már ritkábban.
Én a pár hónapos kapcsolataimra is emlékszek, időnként eszembe jut, amikor olyan inger ér. Ráadásul te voltál neki az első, amit soha nem felejtünk.
De kérdem én: miért jó ez neked? Akarod, hogy ne csak neked legyen rossz, hanem neki is? Oka lehetett a szakításnak, de utána megpróbált visszaszerezni, amit te nem engedtél. Ezek után szívét teljesen összetörted. Hagyjad őt tovább lépni.
Nekem nem szoktak a volt barátaim eszembe jutni, pláne nem “úgy”. Az elsővel néha beszélgetünk erről-arról, de 5 év után nincs milyen bensőséges viszonyról beszélni.
A Te eseted más. Biztosan nagyon rosszul érinthet, sajnálom ezt a szívfájdalmat. Biztosan eszébe jutsz gyakran.
A viharosnak, szappanopera-szerűen hullámzónak nevezett párkapcsolatokban gyakran az egyik (vagy mindkét) fél érzelmileg sérült, esetleg valamilyen dramatikus személyiségzavarral küzd. Amilyen komolyan lehet sérülni ezekben a kapcsolatokban, annyira nem egyszerű kilépni belőlük.
Helyesen döntöttél, viszont ahhoz, hogy túltedd magad a szakításon, érdemes lenne felkeresned egy pszichológust, hogy tisztábban láss, és hogy a következő párkapcsolatod kiegyensúlyozottabb lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!