Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani kellene? Anyagi gondok
A párommal(27F) Én(26) 5 éve vagyunk együtt, anyukámnál élünk, viszont én már szeretnék elköltözni, és ez miatt évek óta próbálok minél több pénz elrakni, hogy sikerüljön elindulni.. Neki egy forint félre tett pénze sincs, hiába dolgozik reggeltől estig szinte, ha megmerem kérdezni, mire költi a fizeteset mert látszatja nincs megsertodik.. Anyukamnak havi 50-50 ezret kell adnunk amit mindig 2 hónapi késéssel ad oda ..
Nekem évek óta tartozik kb 400.000 Ft al.. Azt se törleszti meg havi 10.000 Ft al se ..
Sokszor mondom neki, hogy rendben en veszek majd fel hitelt a lakásra, hogy elkoltozzunk később viszont nem fogom tudni egyedül fizetni a hitelt, de ameddig anyukamnak havi 50.000 Ft ot nem tud időbe oda adni, hogy bízzak meg benne, hogy nem maradok egyedül a hitellel?
( Illetve végrehajtói tartozása van kb 1 millió forint, így o hitelt se kapna nyilván) Vélemények ?
Ha az anyagi téma feljön csak a hiszti és a sértődés megy..
Tudja ő mi a bajod ne félj csak terel azért akár hülyének nézni
Hidd el nem fog változni Eszedbe ne jusson lakást venni vele pláne egyedül eladosodni hogy majd együtt törlesztés mert egyedül fogsz küszködni
Gondolj bele mi lenne veled gyesen ha ő lenne a gyereked apja
Nagy bajba kerulnel Anyukád etetne a gyerekeddel És öt is.....
Ilyen emberrel nemhogy jövőt ne tervezh, de innentől kezdve egy petákot se adj. Már így is lekopasztott egy jelentősebb összeggel, amit NEM a saját önálló életedbe tudsz fektetni.
A pénz az pénz és hiába a nagy szerelem, hülyének vagy nézve és megbízhatatlan.
Ő az a fajta, aki később a közös kasszát is komplett leszívná mínuszba.
Abszolút amellett vagyok, hogy szakíts. Egyedül hamarabb fogsz költözni, hidd el.
Egyértelmüen megbízhatatlan anyagilag. Szerintem olyan mint a sógorom, csak magára gondol, és úgy van vele, hogy az amit megkeres az az ö pénze és azt csinál vele amit akar.
Egy 5 éves kapcsolatban titkolózni az anyagiak mellett azt jelenti, hogy nincs meg feléd a megfelelö bizalma, illetve nem gondolja, hogy neki anyagi felelösséget is vállalnia kellene veled. Az is elég gyanús, amit elöttem már többen mondtak, hogy spórol ö, csak magának. Sajnos sokan vannak, akik valamiért úgy gondolják, hogy a nö ész nélkül költekezik, és csak elveri az összes pénzt. Az ilyeneknek nem sok fogalma van arról, hogy mennyibe kerül az élet. Megint sógoromra visszakanyarodva ö is mindíg számonkérte húgomat, hogy hova ment el olyan hamar (2-2,5 hét alatt) az a 100 ezer forint, amit adott, képtelen volt felfogni, hogy abból ettek mind a négyen a két gyerekkel, hogy a pelenka marha drága, stb. Már külön élnek, de a mai napig képtelen jól beosztani a saját pénzét, épp csak kijön minden hónapban.
Amíg nem változtat magán addig ne tervezz vele semmi komolyat. Emellett gondold át azt is, hogy az ilyen típus képes mindent felemlegetni, ha valami baja van, örökös viták lesznek abból, hogy ki mikor és mit tett le az asztalra. Ha ez valóban 5 éve tart, akkor keress magadnak egy felnött férfit, és ne tervezz egy ilyen önzö gyerekként megragadt emberrel.
* ami még eszembe jut, hogy nem akar semmilyen felelösséget vállalni az életben. Ez a gyermeknevelés során is elö fog jönni belöle, valamint nem biztos, hogy valaha is fog a gyermekei jövöjével foglalkozni. Jön majd nekik is a "tudod te mennyibe kerül ez nekem?" dologgal. Egyik barátom 17 éves korában lépett le otthonról, mert már 14 éves kora óta haza kellett adjon lóvét, mert a szülei (ha jól tudom föleg az alkesz faterja) képtelenek voltak kezelni az anyagiakat.
Esetleg még meg is sértödik majd, hogy nem foglalkozol vele eleget. Sógoromnak úgy, hogy szinte semmit nem vett részt a házimunkában és a gyereknevelésben volt pofája megkérdezni, hogy "ma is ezt kell enni, miért nem föztél valamit?"
Nem a szakításra akarlak rábeszélni, de gondold át alaposan, hogy mibe mész bele azzal az emberrel. Érthetö, hogy szeretnél tovább lépni, de ehhez keress valakit, aki társ tud ebben lenni. A jelenlegi párod lehet hogy megígér majd mindent, aztán tojik majd az egészre, és ha kényelmetlen lesz neki a helyzet egyszerüen felelösség nélkül lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!