Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi segíthet ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi segíthet ilyenkor?

Figyelt kérdés

Három hónapja szakítottam az exemmel. Fél évig voltunk együtt, de felületesen ismertük egymást korábbról.

A kapcsolat szuperül indult, de már ebben a kezdeti időszakban megjegyezte párszor, hogy biztos benne, hogy egyszer el fogom hagyni. Eszem ágában sem volt ilyesmi, de két hónapot követően szinte a semmiből elkezdett velem rosszabbul bánni. Egyik nap ez volt a véleménye valamiről, másik nap az, ezért lehetetlen volt megfelelni az igényeinek. Kritizálta a megjelenésemet, a viselkedésemet, észre sem vette, amikor a kedvébe jártam. Mindezek mellett folyamatosan hangsúlyozta mennyire hálás, hogy vagyok neki és elviselem. Az kapcsolat utolsó heteiben észrevettem magamon az enyhe depresszió jeleit, és eldöntöttem, hogy bármennyire szeretem őt, ez így nem mehet tovább.

Sajnos a helyzeten nem segít, hogy közös a munkahelyünk. A szakítást követő első hónap borzalmasan nehéz volt számomra, néha váltottunk pár szót, ami mindig visszarántott a múltba. Végül abban maradtunk, hogy levegőnek nézzük egymást. Ez tegnapig egészen jól működött, bár voltak napok, amikor a látványa is fájt. Tegnap viszont megint szóba álltunk egymással, és most ugyanúgy hiányzik, mint az elején.

Ésszel felfogom, hogy csak szenvednék vele ismét, de szörnyen hiányzik a társasága. Nem tudom, mit tehetnék. Az állásom nagyon jó, nem szeretném emiatt itt hagyni. Mindketten huszonévesek vagyunk.

2022. jan. 5. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Akárhány munkahelyem volt, szinte minden munkahelyen összejött pár ugyanígy végezte. Nagyon nem jó dolog munkahelyen kapcsolatot létesíteni még akkor sem, ha maga a kapcsolat működik.

Ha semmiképpen nem szeretnél kilépni a munkahelyedről, akkor javaslom, hogy kezdj el ismerkedni máshol (már amennyiben készen állsz új kapcsolatra). Ha nem akarsz ismerkedni, akkor igenis erősnek kell lenni és visszautasítani, ha próbálkozik is.

2022. jan. 5. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is. Segíteni nem tudok, de nem vagy egyedül ezzel!
2022. jan. 5. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
25%
válts munkahelyet
2022. jan. 5. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!